• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İshal mi anlamıyorum n’olur yardımcı olur musunuz?

burcudz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
18
2
1
26
Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Genelde anne sütü alındığında böyle oluyor ama mama kaynaklı mi normal mi bilemedim isterseniz Dr unuza bir danışın.Ayrica bebeğiniz ne kadarlık acaba yeni doğmuş bebeklerin günde 5 kez kaka yapmaları normal

Eki Görüntüle 3262468 Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz
Mukuslu gözüküyor takip edin devam ederse çocuk doktoruna gidin

Normal bir kaka bu endişelenmeyin . Kakada kan görürseniz , çocuğunuzda beslenme isteksizliği kusma gibi durum olursa dra gidin.

Benim bebeğimde çok kaka yapardı günde 7 kez yaptığını bilirim daha küçükmüş bu aylarda sık bez kirletmesi normal diye biliyorum yani bebekte huzursuzluk ateş beslenme reddi gibi durumlar yoksa önemsenecek bir durum değildir diye düşünüyorum tabi uzman daha iyi bilir ama deneyimimden yola çıkarak söylüyorum.

Benim bebeğimde çok kaka yapardı günde 7 kez yaptığını bilirim daha küçükmüş bu aylarda sık bez kirletmesi normal diye biliyorum yani bebekte huzursuzluk ateş beslenme reddi gibi durumlar yoksa önemsenecek bir durum değildir diye düşünüyorum tabi uzman daha iyi bilir ama deneyimimden yola çıkarak söylüyorum.
Teşekkür ediyorum

Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz
Kaka yapma sıklığı sindirimleri ile alakalı bı durum doktor bana kimi günde 5 kere yapar kimi 5 günde 1 yapar demişti.
Foto atmışsınız görmedim ben onu. eğer sarımsı ve tanecikli bı yapidaysa korkmayın. Kan ya da çok sıvı bı hal almışsa renkte tuhaflık fark ediyorsanız doktora götürün. Muhtemelen mamayı değiştirmenizi onerebilirler mamadan kaynakliysa.

Kaka yapma sıklığı sindirimleri ile alakalı bı durum doktor bana kimi günde 5 kere yapar kimi 5 günde 1 yapar demişti.
Foto atmışsınız görmedim ben onu. eğer sarımsı ve tanecikli bı yapidaysa korkmayın. Kan ya da çok sıvı bı hal almışsa renkte tuhaflık fark ediyorsanız doktora götürün. Muhtemelen mamayı değiştirmenizi onerebilirler mamadan kaynakliysa.
Teşekkür ediyorum oksdar ınsan şaf ettı kalformsk zorunda kaldım

Anne sütü kakasına benziyor ama belki mama + meme veriyorsunuzdur. Şayet sadece mamaysa biraz mukuslu gibi gördüm. Bu siteden sizde bakıp bilgilenebilirsiniz. Mamaya yeni başladıysanız ya da değiştirdiyseniz gözlemleyin gaz sıkıntısı vs gibi şeyler var mı? Buna göre doktorunuzla mamanızı tekrar gözden geçirirsiniz.

Teşekkür ediyorum oksdar ınsan şaf ettı kalformsk zorunda kaldım
Rica ederim 🌸 link birakicam izleyin isterseniz fikir olur. Benimde ilk bebeğim bu doktor çok açıklayıcı anlatıyor her şeyi genelde kafama takılan durumlarda izliyorum iyi oluyor.

Back