Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İshal mi anlamıyorum n’olur yardımcı olur musunuz?
- Konu Sahibi burcudz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ishal bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2019
- 2.965
- 1.468
- 133
- 32
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
Ben baktım Z zxshermine
- 12 Kasım 2020
- 232
- 220
- 53
- 35
- 18 Haziran 2015
- 3.886
- 39.364
- 508
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Mukuslu gözüküyor takip edin devam ederse çocuk doktoruna gidinEki Görüntüle 3262468 Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
42gunlıkGenelde anne sütü alındığında böyle oluyor ama mama kaynaklı mi normal mi bilemedim isterseniz Dr unuza bir danışın.Ayrica bebeğiniz ne kadarlık acaba yeni doğmuş bebeklerin günde 5 kez kaka yapmaları normal
Bılmıyorum ilk anne olusum endiseliyımMukuslu gözüküyor takip edin devam ederse çocuk doktoruna gidin
Benim bebeğimde çok kaka yapardı günde 7 kez yaptığını bilirim daha küçükmüş bu aylarda sık bez kirletmesi normal diye biliyorum yani bebekte huzursuzluk ateş beslenme reddi gibi durumlar yoksa önemsenecek bir durum değildir diye düşünüyorum tabi uzman daha iyi bilir ama deneyimimden yola çıkarak söylüyorum.42gunlık
Teşekkür ediyorumBenim bebeğimde çok kaka yapardı günde 7 kez yaptığını bilirim daha küçükmüş bu aylarda sık bez kirletmesi normal diye biliyorum yani bebekte huzursuzluk ateş beslenme reddi gibi durumlar yoksa önemsenecek bir durum değildir diye düşünüyorum tabi uzman daha iyi bilir ama deneyimimden yola çıkarak söylüyorum.
- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Kaka yapma sıklığı sindirimleri ile alakalı bı durum doktor bana kimi günde 5 kere yapar kimi 5 günde 1 yapar demişti.Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz
Foto atmışsınız görmedim ben onu. eğer sarımsı ve tanecikli bı yapidaysa korkmayın. Kan ya da çok sıvı bı hal almışsa renkte tuhaflık fark ediyorsanız doktora götürün. Muhtemelen mamayı değiştirmenizi onerebilirler mamadan kaynakliysa.
Teşekkür ediyorum oksdar ınsan şaf ettı kalformsk zorunda kaldımKaka yapma sıklığı sindirimleri ile alakalı bı durum doktor bana kimi günde 5 kere yapar kimi 5 günde 1 yapar demişti.
Foto atmışsınız görmedim ben onu. eğer sarımsı ve tanecikli bı yapidaysa korkmayın. Kan ya da çok sıvı bı hal almışsa renkte tuhaflık fark ediyorsanız doktora götürün. Muhtemelen mamayı değiştirmenizi onerebilirler mamadan kaynakliysa.
- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
Anne sütü kakasına benziyor ama belki mama + meme veriyorsunuzdur. Şayet sadece mamaysa biraz mukuslu gibi gördüm. Bu siteden sizde bakıp bilgilenebilirsiniz. Mamaya yeni başladıysanız ya da değiştirdiyseniz gözlemleyin gaz sıkıntısı vs gibi şeyler var mı? Buna göre doktorunuzla mamanızı tekrar gözden geçirirsiniz.
- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Rica ederim link birakicam izleyin isterseniz fikir olur. Benimde ilk bebeğim bu doktor çok açıklayıcı anlatıyor her şeyi genelde kafama takılan durumlarda izliyorum iyi oluyor.Teşekkür ediyorum oksdar ınsan şaf ettı kalformsk zorunda kaldım