Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebeğim 37 günlük ishal gibi kakası iştahı iyi gibi fakat yemek yedikten sonra azar azar kusuyo süt kesiği gibi ateşi yok hangi durumlarda hastahaneye gitmeliyiz yardım lütfen
Kızlar bebeğim 37 günlük ishal gibi kakası iştahı iyi gibi fakat yemek yedikten sonra azar azar kusuyo süt kesiği gibi ateşi yok hangi durumlarda hastahaneye gitmeliyiz yardım lütfen
benim bebem 4 aya kadar gece gunduz agladi 6 ayda qaz sancisi tamamen gecdi alerjik bebek oldugundan her sey dokunuyodu cok agladik beraber cok zor bebek buyutmek. ishal arada oluyo bebeklerde keyfi yerindeyse altida pisik falan olmuyosa korkma arada sirada normaldir anneyiz birazcik deyisik bisey gorduk korkuyoruz
Sut kesigi gibi kusmanin bir zarari yok, doydugunu gosterir. Agizdan gaz cikarirken az miktarda kusabilir. Sutu sindirmeden fiskirir tarzda kusmasi oldugunda, 3 gunu gecen yuksek atesi varsa, kakasi gunde 8-10 kez oldugunda, ishal 10 gunden uzun surduyse doktora gitmelisiniz.