- 16 Ağustos 2018
- 105
- 33
- 98
- 26
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
-
Ne iş yapıyordunuz tam olarak biraz açıklayabilir misinizLc waikiki çok iyi öğrenci iken çalıştım kısmi part olarak haftada 2 gün oluyor ben cumartesi pazar gidiyordum para olarak öğrenci iken gayet yeterliydi. Benimde ilk tecrübemdi.
Hiç iyi hissettirmedi buBen dayanamadım ve 3. Gün çıktım girdiğim yerlerden açıkçası Allah kolaylık versin uzun saatler çalışan herkese ortama da ayak uydurmak zor
Satış danışmanıydım reyondan sorumluydum.Ne iş yapıyordunuz tam olarak biraz açıklayabilir misiniz
Herkes ne yapıyorsa sizde onu yapacaksanız.Oncelikle özel sektorde sabır önemli.Birde iş hayatında duygusallığı çıkarıp mantıklı davranın düşünün.İsler yorucu olacak kolay iş yok.merhabalar herkese başlıktanda anladığınız üzere çalışmak istiyorum öğrenciyim paraya ihtiyacım var ama şuana kadar hiç çalışmadım becerebilir miyim uzun saatlere dayanabilir miyim diye kendimi yedim bitirdim lc waikiki gratis gibi yerlere başvurdum ama daha çok giyim mağazalarına satış danışmanı olarak oralarda genelde kıyafet katlayıp kabindeki kıyafetleri yerleştiriyorlar diye biliyorum tecrübesi olanlar acaba biraz anlatabilirler mi bilinmezlik asıl korkutuyo beni bir de ya onların istediği gibi olamazsam da işe girsem bile atılırsam diye gerilip duruyorum tecrübeli hanımlardan tavsiye bekliyorum
İlk 2 ay zor gelir ama sonrasında çalışmadan yapamazsınızmerhabalar herkese başlıktanda anladığınız üzere çalışmak istiyorum öğrenciyim paraya ihtiyacım var ama şuana kadar hiç çalışmadım becerebilir miyim uzun saatlere dayanabilir miyim diye kendimi yedim bitirdim lc waikiki gratis gibi yerlere başvurdum ama daha çok giyim mağazalarına satış danışmanı olarak oralarda genelde kıyafet katlayıp kabindeki kıyafetleri yerleştiriyorlar diye biliyorum tecrübesi olanlar acaba biraz anlatabilirler mi bilinmezlik asıl korkutuyo beni bir de ya onların istediği gibi olamazsam da işe girsem bile atılırsam diye gerilip duruyorum tecrübeli hanımlardan tavsiye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?