• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe başlıyorum bebeğimm;((

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Doğduğun gün gökyüzü daha bir aydınlandı, bulutlar daha beyaz, güneş daha sıcak,
hayat daha bir güzel oldu. Sen yanımdayken herşey çok güzel annecim. Emzirirken seni, gözlerinin içine bakmak, seni öpmek koklamak. Her dakka her saniye...
Ama artık vakit geldi annecim, anne işe başlıyor. Ne çabuk geçti 3,5 ay.
Daha kalabilsem keşke yanında, Ama şartlar böyle annecim. Artık her dakika gözlerine bakamayacağım, akşamdan akşama göreceğim seni. Ne kadar zor bişey bu annem. Gazın geldiğinde mememe sarılamayacaksın sende , belki ağlayacaksın anneni arayacaksın ama annen aklı fikri sende, çalışıyor olacak.
Canım acıyor , keşke keşkee şartlar böyle olmasa, keşke bu para denilen nalet şey hayatımızda olmasa. keşke çalışmak zorunda olmasam hep hep yanında kalsam.
Senin için annecim, senin geleceğin için sana daha iyi bir hayat verebilmek için şimdi çalışmalıyım.
İnşallah çok ağlamazsın yokluğumda güzel kızım. Ama ben içten içe hep ağlayacağım annecim...:((((

offfff ne kadar zor canım senin için.
ama çocukların geleceği için anneler mecbur bu hayat şartlarında malesef.

OFFFF;
Bir sene önce aynı duyguları yaşadım...

Kızıma babanesi bakıyor okadar korkuyordumki babanesini daha çok görüp onu daha çok sevecek,daha düşkün olacak diye :çok üzgünüm:
Bende sırf meleğim için çalışıyorum,ona güzel bi hayat verebilmek için ama inan şimdi belki zor alışışacak emmek isteyecek bunlar bence ii günlerin benim kızım şimdi 23 aylık ve şimdi bana dediği şey işe gitme anne özlüyom çokçok :gitme: böylesi daha zor biraz düzelelim evimizin borcu bitsin kariyer felan umrumda değil istifayı verecem melek kokulum okadar özlüyorki beni babasına bile gitmek istemiyor.(allah yardımcımız olsun arkadaşım):çok üzgünüm:

çok zor..Allah yardımcın olsun arkadaşım.Ama bir de şöyle düşün, o bu günleri hatırlamayacak ki... Bugünlerden gelecegine kalacak tek şey biricik annesine olan sevgisi olacak. Şükretmeli ki en azından elinden bebeginin gelecegini güzelleştirmek için bir şeyler geliyor. Ya böyle bir şansın bile olmasaydı? Bebegine ekmek götürme şansı olan anneler, dua edelim, bu büyük bir gurur, zaten anne olmak başlıbaşına bir gurur kaynagıyken hem de...
Sen ne olursa olsun onun biricik annecigisin, lütfen üzülme... Ne mutlu ona, senin gibi fedakar bir annesi var.Allah sizi birbirinize bagıslasın. Bundan onemlisi yok...

Tşk ederim arkadaşlar duygularımı paylaştığınız için.
Alışmaya çalışıyorumm((
gorkem06 arkadaşım dileklerin için saol. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın

mahfettin beni yazdıklarınla.aklıma getirmemeye,düşünmemeye çalıştığım her şeyi birebir kelimelere dökmen:(( ben de bu pzt.başladım işe.evde annem baksa da oğluşuma okulda ders anlatırken aklım gidiveriyor oğluma her 10 dk.da bir.sürekli elimde tlf resimlerine bakıp duruyorum.eve gelince de içime sokuverip bi daha çıkarmamak istiyorum inan.evet para denilen şu lanet şey olmasa.ücretsiz izin bile alamadım çok istememe rağmen.en azından 6 ayı bitene kadar yanında olayım istemiştim.1 ay daha yani.şimdi 5i bitirdi.artık tam anlamıyla beni tanımaya gülmeye başladı ben yokum.....inanki yalnız değilsin ve değiliz....o kadar çokuz ki:((((((((((((((((

arkadaşlar ben 17 günlükken çalışmaya başladım özel bir kurumda öğretmenim..çok zor oldu ama en zoru birilerinin teselli vermekten ziyade aaa mama mı veriyosun anne sütü almayan bebek çabuk hastalanır vs vs hatta daha kötülerini söylemeleri..sonra kafaya takıyosun geliyosun akşam süt yok moral sıfır çok şükür atlattım ben işe başlayınca moralim düzeldi...lohusa dönemini biraz zor atlattım...21 saat sancıdan sonra bebişim dünyaya geldi....rabbim tek yardımcımız gerisi boş...zaten anne sütü mama o istemezse hiçbişey olmaz şifa ondan değil mi

Doğduğun gün gökyüzü daha bir aydınlandı, bulutlar daha beyaz, güneş daha sıcak,
hayat daha bir güzel oldu. Sen yanımdayken herşey çok güzel annecim. Emzirirken seni, gözlerinin içine bakmak, seni öpmek koklamak. Her dakka her saniye...
Ama artık vakit geldi annecim, anne işe başlıyor. Ne çabuk geçti 3,5 ay.
Daha kalabilsem keşke yanında, Ama şartlar böyle annecim. Artık her dakika gözlerine bakamayacağım, akşamdan akşama göreceğim seni. Ne kadar zor bişey bu annem. Gazın geldiğinde mememe sarılamayacaksın sende , belki ağlayacaksın anneni arayacaksın ama annen aklı fikri sende, çalışıyor olacak.
Canım acıyor , keşke keşkee şartlar böyle olmasa, keşke bu para denilen nalet şey hayatımızda olmasa. keşke çalışmak zorunda olmasam hep hep yanında kalsam.
Senin için annecim, senin geleceğin için sana daha iyi bir hayat verebilmek için şimdi çalışmalıyım.
İnşallah çok ağlamazsın yokluğumda güzel kızım. Ama ben içten içe hep ağlayacağım annecim...:((((

gece gece ağlattın beni arkadaşım...:gitme:senağlama

hayat şartları kısa bi süre de olsa sevdiklerimizden bizleri koparacak kadar ağır malesef.. Allah bu durumda yardımcın olsun canım..uzun ayrılıklar vermesin

mahfettin beni yazdıklarınla.aklıma getirmemeye,düşünmemeye çalıştığım her şeyi birebir kelimelere dökmen:(( ben de bu pzt.başladım işe.evde annem baksa da oğluşuma okulda ders anlatırken aklım gidiveriyor oğluma her 10 dk.da bir.sürekli elimde tlf resimlerine bakıp duruyorum.eve gelince de içime sokuverip bi daha çıkarmamak istiyorum inan.evet para denilen şu lanet şey olmasa.ücretsiz izin bile alamadım çok istememe rağmen.en azından 6 ayı bitene kadar yanında olayım istemiştim.1 ay daha yani.şimdi 5i bitirdi.artık tam anlamıyla beni tanımaya gülmeye başladı ben yokum.....inanki yalnız değilsin ve değiliz....o kadar çokuz ki:((((((((((((((((

evet bende onlardan bitanesiyim ben 2,5 aylıkken başladım seminerlere.. şimdi 5,5 aylık daha bi aklı eriyor sanki ben eve gelince başlıyor eller ayaklar heyecandan çırpınmaya nasıl seviniyor.. sabah benn giderkende arkamdan mahsun mahsun bakıyor.. biliyor sanki.. üzülmeyin ama ONLARDA HER ÇALIŞAN ANNE ÇOCUKLARI GİBİ BAZI ŞEYLERDEN MAHRUM AMA BAZI EKONOMİK RAHATLIKLARLA YAŞAYACAK.....

evet bende onlardan bitanesiyim ben 2,5 aylıkken başladım seminerlere.. şimdi 5,5 aylık daha bi aklı eriyor sanki ben eve gelince başlıyor eller ayaklar heyecandan çırpınmaya nasıl seviniyor.. sabah benn giderkende arkamdan mahsun mahsun bakıyor.. biliyor sanki.. üzülmeyin ama ONLARDA HER ÇALIŞAN ANNE ÇOCUKLARI GİBİ BAZI ŞEYLERDEN MAHRUM AMA BAZI EKONOMİK RAHATLIKLARLA YAŞAYACAK.....

sen de beni mahvettin..gözlerim doldu okurken,bir an kendi durumum geldi gözümün önüne,2.dönem başlıcam okula ,bebişim de inşllh 5 aylık olcak ve benim için de çoook zor olcak....

Back