işe başlayınca..:(

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
4 ay var işe başlamama şimdiden (çok da uzun değil aylar çabuk geçio ) aklıma takılıyo bi sürü soru var beynimdee uf en çok da bunları düşüünrken yorulur oldummm,,
kayınvalidemolmadı yapamadık bakamıcak o zaten o gelirse kayınpeder de geliyo yani 2 oda bi salon evimizde iki aile olcaz yok olmuyo olmadı zaten,,bakıcı olcak yani hayırlı birini buluruz inşallah diorum hep bartında oturuyoruz biz burası çok küçük sorun çıkmaz dıo herkes ,,bilmiyorum ,,bebişlerimiz bize alışıyo bayram öncse iodada yanlız kalan bebeğim odadan çıkmama sinirlenir oldu noldu anlamadım
10.ayın içine gircek işe.aşladığımda nasıl ne durumda olur o haldeki bir bebek bilmiyorum emekler en azından seviniyodum oyuncaka tarzı şeylmereilgisi vardı yine var ama bana daha çok var bu çok süper tabe ama etrafa ilsi olması daha önemli benim için kendince bişiler yapması daha erken belki ama aklıma çok soru geliyo ya bakıcı odada yanlız bırakırsa tv ye dalarsa,,kendi işine vs bebeğimin doyması altının temiz tutulması önemli tabe ama ilgilenilmesi de lazım öyle biri olur inşalyah
kaç ay önceden araştırmalı ki neye önem vermeli ufufufffffffffffffffffffffff
benim gibi aklında derdi olan var mı?-tatlicadiarzu-

canım anne olarak çok haklısın ben çalışmayan bir anne olarak yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum.ama bence bakıcıyı her fırsatta uyaracaksın tembihleyeceksin herşeyi 10 kere 29 kere kafasına soka soka.ne kadar hassas olduğunu çok iyi anlamalı ve muhakkak tanıan birilerinin aracılıyla seçmelesin.hem o zamana kadar bebeklerimiz bağımsızlıklarını ilan etmiş olacaklar bi nebze işten sana kalan zamanlarını ev işiyle değil de bebeğinle geçir onun kişiliğisenin istediğin şekilde gelişsin doğrun yenlışın senin ki olsun bakıcının ki değil bakıcının istediği gibi senin yanında davranmasın senin istediğin gibi onun yanında davransın.böyle iken zor geliyor sana nasıl olacak diyosundur ama o zaman herşey sırasıyla vaktşyle olacak gör bak şimdiden kendşnş kasma bebğinle geçirdiğinn günlerin tadını keyfini çıkar...

haklısın zaman ilaç olacak benim çabamla yoluna girecek inşallah,,,bazı arkadaşların bakıcıları var resmenakşam çoçuk bakıcısının arkasından ağlıyomuş gitme die sabah da annesinn :=)
inşallahöyle biri olur ,,,arkasından da ağlaması gerekmiyo tabe ama en azından sevsin,,,zaten son 1 ay benimle yaşamalı dedğim gibi bebeğimalışsın die ,,,,,
umarım kolay atlatırız uf,

aynı sorun beni de yiyip bitiriyo arkadaşım. ben de bu yılı rapor ücretsiz izin filan geçireceğim ama sonra...anneme yalvarıyorum gel diye gelmiyo kadıın haklı 1000km.uzak yer ne işim varsa burda???
bakıcıdan ödüm kopuyo en iyisi bile olsa senin gibi annen gibi bakar mı ya aslaben kamera yerleştireceğim eve beklenmedik saatlerde geleceğim kontrol altında olduğunu bilmesi için. biçok arkadaşımın bebeği bakıcıda ve inan binlerce sorun yaşıyolar. allah yardım etsin. evde çocuğuna bakan annelere o kadar çok imreniyorum ki. her sabah bakıyorum seni bırakıp nası gideceğim diyorum oğluma içim parçalanıyo şimdiden

canım benim ya çok zor değil mi bende öğretmenim bebeğimi kimseye güvenip bırakamama gibi geliyor ona haksızlıkmış gibi geliyor bende senın durumundayım kafam çok karışık bi bilsen ama bence bakıcıyla en az 1 ay birlikte kal ve mutlaka kamera yerleştir eve çok pahalı değil zaten artık ve onun haberi olmasın

Tanıdık birisi vasıtasıyla veya tavisyeyle bulmaya çalış.
Bebeği evde bir yabancıya bırakıpta çalışmak çok zor.
Ben anneme bıraktığım için içim rahat.
İnşallah sende iyi birisiyle karşılaşırsın.

amin kızlar inşallah iy biri ile karışlaşırız anne olayı olmayan biz şanssız anneler(
ya öğretmen arkadaşlar yine bi derece iyisizin kızlar,,erken eve geliyosunuz bi de braşn iseniz okula gitmediğinz günler bileoluyo dimi tabe bunlar sorunları yaşamamak için çözüm diil ama ben bi de bankacıyım 7den önce evde olmuyorum((
kamera şart iki odaya bi de mutfağa,,ama çakarsa kamerayı bakıcı :))

ne kadar şanslı olduğumu şimdi anladım kızlar.biz bebek olmadan bir ay önce annemlere yakın bi yere taşındık.işede başladım ama çok şükür rahatım.allah yardımcınız olsun.inş.bebeğinizi gönül rahatlığıyla bırakabileceğiniz insanlarla tanışırsınız.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aklıma neler geliyo ya masela huzursuzluk ettiği zaman bacaklarına totsuna falan vurursa ya
uyumak istemediği zaman yanlız bırakıp başka odaya giderse,,ağlaya ağlaya yanlız kalırsa kızım
ya daha kötüsü cezalandırmak için eline koluna sıcak bişiler değdirirse hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben neler düşünüorum böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım noluuuuuuuuuuuurrrr
kamera şart kamera ara ara hatta söküp tekrar takmalı
güvenilr bi komşuya anahtar vermeli çok ağlama sesi gelince girsin baksın valla ufuf
gerçi çoçuk ağlar da sebebli sebebsiz belki her defa da dalınırsa eve o da kötü iyi bakıcıyı biz kötü hale getiriris bu sefer kadına güvensizlik olurr....çoooooooooooooook karışık bi durum
belki bebeklerimiz de belli eder kendini ,,bakıcıya davranışları vs.nebilim

papatyayapma kendi kendini yıpratıyorsun herkes gazetelerdeki kadar kötü değil iyi insan çok ben inanıyorum çok iyi birini bulacaksın bu sefer kıskanacaksın gör bak...

inşallahaaa aman kıskanayım da bebeğim onun kucağında olsun mutlu olsun da zaten ailesiyiz biz bizi sever zaten ama onu sevmesi çok önemli inşallah dediğin gibolur

valla bebekler çoçuklar kalabalıkta daha iyi büyüyo valla:)
benim4 buçuk yaşında kardeşim var bayramda gittik ilgileniyo biizm cimcime ile falan aman bizimkniin bihoşuna gitti bi gitti :))))
kalabalıkta karışıp gido bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…