• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işe ara verince geri dönüş mümkün olmaz mı?

JulietteNE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
8
0
86
İzmir
Kızlar hamileliğimin 2,5. ayından beri işi bıraktım şimdi kızım 2,5 aylık. Bir iş buldum ancak bugün başlamamaya karar verdim. Eşimde çok erken diyor ama sen bilirsin diyor. Ben de aslında kızımla ne kadar çok vakit geçirebilirsem o kadar iyi olacağını düşünüyorum ama bir yandan da ara verince ve bu süre çok uzayınca asla iş bulamamaktan çok korkuyorum, yaşadıklarınızdan örnekler verebilir misiniz? Yarın kararımı bildirmem gerek işi kabul ettiğimi sanıyorlar :(

bir arkadaşım işine ara vermedi ,çocuğu 2 yaşındayken şirket kapandı ve işsiz kaldı...
3 dil biliyor , deneyimi var ve işini çok iyi yapan birisi ...ona rağmen yaklaşık 1 yıldır işsiz...

öte yandan ben bir anne olarak ,eğer çalışmak zorunda değilseniz en az 1-1,5 yaşına kadar bebeğinizi kendiniz büyütün derim :)

ve yine kendimden örnek vereyim : doğum iznimden sonra işe döndüm ...ve eminim işe dönmeseydim kesin ciddi depresiyon geçirirdim...iş beni kurttardı ...çalışmaya alışmış birisi olarak kendimi evde düşünemiyorum pek

Bende eğer ihtiyacınız çok yoksa bebeğiniz çok küçük 1-5 2 yaşına kadar büyütün derim .
Bende 2 yıldır çalışmıyorum ara verdim şu anda iş bulamıyorum ayrı konu :)
Ama bebeğimle geçirdiğim her dakika çok mutluyum . Elbet iş buluruz bence

bende ara verdim 1.5 yaşına kadar da çalışmayı düşünmüyorum... iş nasılsa bulunacak bir şekilde... ya bebeğimizle vakit geçirebilecekmiyiz.. geri dönüşümü varmı??

Kızlar tüm yanıtlar için teşekkürler, ben de bebeğim en azından 6 aylık olana kadar yanında olma kararı aldım ve beni işe kabul eden hatta bebeğim dolayısıyla bana bi çok olanak sunan bir şirkete teşekkür edip gelemeyeceğimi belirttim, artık hakkımda hayırlısı olsun :Saruboceq: hala tam emin olmadan kararımdan kızımın yanında olmayı seçtim çünkü kolik sancıları daha yeni azalmaya başladı :sinifsinif:

Back