Ne kadar sure geçtiArkadaşlar öncelikle merhaba.
İşkur aracılığıyla bir iş yerine hemşire olarak başvuru yaptım. Görüşmeye çağırdılar ve işe alındım kuruma ve işkura ait bir dünya evrak imzaladım. Kurumun yetkilisi hayırlı olsun bundan sonrasında işkur işe başlama günü vericek ve o zaman başlayacaksın dedi. Aradan baya bir süre geçti hala ses seda yok , en kötüsü de bu işe başlamak için bir dünya masraf ettim. Kurum özel bir hastaneyle anlaşmalı olduğu için sağlık taramalarımı yüksek bir ücretle yaptırdım , forma aldım , bir sürü evrak çıkarttırdım ve mağdur edilmekten korkuyorum açıkçası , bu konu hakkında işleyiş ve prosedürü bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfen.
Ne kadar sure geç
Ne kadar sure geçti
Ulaşabileceğiniz bir numara vermediler mi size arayıp sorabilceginizYaklaşık 1 hafta
Hayır maalesefUlaşabileceğiniz bir numara vermediler mi size arayıp sorabilceginiz
Bence bir araştırın sorun sonuçta evrak işiniz bittiyse ise başlamanız lazimHayır maalesef
İş yeriyle görüştüm bizde işkurdan haber bekliyoruz dedi sanırım işkuru arıycamBence bir araştırın sorun sonuçta evrak işiniz bittiyse ise başlamanız lazim
Aynen öyle yap yarin iskuru arayıp öğren kendini hatırlatİş yeriyle görüştüm bizde işkurdan haber bekliyoruz dedi sanırım işkuru arıycam
HayırSgk’dan telefonunuza mesaj geldi mi? Sigortanızın başladığına dair
O zaman işe almadılar.