İşçi tazminat

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.179
1.506
34
Merhaba,annem 20 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştığı kurumdan hır…lk suçlaması ile çıkarıldı.
Annem kendisine komplo kurulduğunu ,iftiraya maruz kaldığını söylüyor.Kendisine bu konuda güvenemiyorum ,son zamanlarda parasal mevzuları aşırı takıp,sürekli eve gıda maddesi istifleyen bir kadındı.Pskiyatriye götürememiştim ,bu olaydan sonra götürdüm.Doktor çok yoğun okb si olduğunu ,böyle bir davranışı varsa suçlu olmadığını söyledik.Tedaviye başladık.

Bu konuda annem ne yapmalı.Bu arada ortadan kaybolan para 3000 tl ve annemden almışlar.(Hala kendisine ait olduğunu ve zorla alındığını söylüyor.)

Ben de aradayım.
Ortada bir yanlış varsa yanlıştır,kime inanacağımı şaşırdım.
Çok üzgünüm ,nasıl bir yol izlemeliyim.

Bu konu sanki daha önce açılmıştı yakın zamanda. Hatta siz annenizden mont istemiştiniz pahalı o da almıştı.
Olayın gerçekleştiği yerde kamera yok mu?

Bu konu sanki daha önce açılmıştı yakın zamanda. Hatta siz annenizden mont istemiştiniz pahalı o da almıştı.
Olayın gerçekleştiği yerde kamera yok mu?
Yok,ama olayın doğru olduğunu düşünüyorum.Ben annemin hatasını kabul etmesinden yanayım,ama yirmi beş yıllık emeğinin en azından yarısını alabilmesini isterim.

Bilemedim, böyle bir şeyin altına neden girsinler bir şikayette ortalık karışır. Bunu diyen annense ona da çok inanma, git bir konuş kanıt sor böyle havadan olmaz
Annem kabul etmiyor,ha bire diğer çalışanların usulsüzlüğünü anlatıyor.
Polise ya da avukata gitmeyi kabul etmiyor.

Bu arada kurum babamı işten çıkarmak istemedi,ısrarcı oldu ve babam da kendi şartlarına göre çalışmayı kabul ettirdi.

3000 lira gerçekten para değil. Ben malesef bunun ilk olmadığını, son olduğunu düşünüyorum. Yoksa 20 yıllık çalışanın bu kadar hatırı yok olamaz. İşveren istese verirdi. Ya da sonrasında konuyu çözerdi. Demek ki limitleri çok dolmuş. Siz de yapmamıştır diyemiyorsunuz acı bir şekilde.

Annen hiçbir şeyi kabul etmiyor böyle olmaz ki. sen git görüş annemin haberi olmadan. Kanıt sunarlarda ki ben sunabileceklerini düşünüyorum malesef , psikologa aktarmanız gereken bir diğer konu bu

Doğru olabilme ihtimali yüksek ama haberimiz olsaydı biz telafisini yapardık,gerekirse annemi zorla işten biz kendimiz çıkarırdık.

Doktor annemin yoğun düzwyde okb si olduğunu ve annemin bilişsel düzeyde suçunun olmadığını söyledi.

Anneme kızayım mı acıyayım mı bilemedim.Çok üzgünüm.

Annen hiçbir şeyi kabul etmiyor böyle olmaz ki. sen git görüş annemin haberi olmadan. Kanıt sunarlarda ki ben sunabileceklerini düşünüyorum malesef , psikologa aktarmanız gereken bir diğer konu bu
Çok iyi olduğunu düşündüğüm bir psikiyatre götürdüm.Annemin endişelendirecek düzeyde okb si olduğunu söyledi.

işten çıkış kodunun değiştirilmesi davası açılabilir. Gidişatına göre işçilik alacakları için ayrıca dava açılabilir.
Merhaba dava açılınca hangi durumlarda değişiyor,çünkü ciddi bir emek var ve bu kadın bu kadsr yılı vukuatsız geçirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…