Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Isbankasi hesap isletim ucreti
- Konu Sahibi azemi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Is bankasinda 5 yildir kullanmadigim bir hesabim var bunu kapatmak istiyorum fakat bu 5yilin geriye donuk hesap isletim ucretini alirlar mi? Hesap hicbir sekilde kullanilmadi bu süre zarfinda.
Hesap İşletim Ücreti alınıyor mu benim de var is bankasi hesabim 10 yildir bişi odemedim
Kullanılmayan hesaptan nasıl para kesecek ki ?2013te cikan yasaya gore aliniyormus. Fakat bankanin isletim ucretini kesmeden 30 gun once haber vermesi gerekiyor yaziyor. Ben hic haber almadim yalniz email geliyor ondada borcunuz bulunmamaktadir yaziyor.
6 aylık dönem için 54 kesiyorlarsa benim gibi 5 - 6 seneliklerden ne keserler kim bilirIsbankasi sikayetim var adli bir sayfaya girdim cogu kullanilmayan hesaptan kesmisler itiraz ve sikayet etmisler bir geri donus olmamis . 6 aylik donem icin 54 tl kesiliyormus. Artik yarin bankaya gidince ogrenicem ne oldugunu
Kullanılmayan hesaptan nasıl para kesecek ki ?
Ben doğum sonrası ücretsiz izindeyken maaş hesabımdan kestiler aylarca
Daha doğrusu ilk maaş yatar yatmaz çekmişler önceki ayları
Benimde is bankasinda hesabim vardi. Bir kac sene boş olarak kaldı ve hesap işletim ücreti alınmadi. Bu yasa yenimi cıkmış.Ben doğum sonrası ücretsiz izindeyken maaş hesabımdan kestiler aylarca
Çünkü kullanılmayan hesaptan hesap işletim ücreti kesilmez. Sadece para yattiğinda 6 aylık kesilir
Geri alınBen doğum sonrası ücretsiz izindeyken maaş hesabımdan kestiler aylarca
2013 yılında çıkmış bu yasaBenimde is bankasinda hesabim vardi. Bir kac sene boş olarak kaldı ve hesap işletim ücreti alınmadi. Bu yasa yenimi cıkmış.
Çünkü kullanılmayan hesaptan hesap işletim ücreti kesilmez. Sadece para yattiğinda 6 aylık kesilir
Bankaların işi belli mi olur haciz bile yollarlar .
Bakın koni sahibi arkadaşın hesabında hiçbir işlem olmasa 432 tl odemesi gerekiyormuş . çok ahlaksizlar yaBenimde is bankasinda hesabim vardi. Bir kac sene boş olarak kaldı ve hesap işletim ücreti alınmadi. Bu yasa yenimi cıkmış.
Benimde is bankasinda hesabim vardi. Bir kac sene boş olarak kaldı ve hesap işletim ücreti alınmadi. Bu yasa yenimi cıkmış.
2015 de çekildi dediğin gibi maaş yatınca önceki 6 ayı çekmişler direk
Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye