• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isbankasi hesap isletim ucreti

azemi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Is bankasinda 5 yildir kullanmadigim bir hesabim var bunu kapatmak istiyorum fakat bu 5yilin geriye donuk hesap isletim ucretini alirlar mi? Hesap hicbir sekilde kullanilmadi bu süre zarfinda.

Is bankasinda 5 yildir kullanmadigim bir hesabim var bunu kapatmak istiyorum fakat bu 5yilin geriye donuk hesap isletim ucretini alirlar mi? Hesap hicbir sekilde kullanilmadi bu süre zarfinda.

Hesap İşletim Ücreti alınıyor mu benim de var is bankasi hesabim 10 yildir bişi odemedim

2013te cikan yasaya gore aliniyormus. Fakat bankanin isletim ucretini kesmeden 30 gun once haber vermesi gerekiyor yaziyor. Ben hic haber almadim yalniz email geliyor ondada borcunuz bulunmamaktadir yaziyor.

2013te cikan yasaya gore aliniyormus. Fakat bankanin isletim ucretini kesmeden 30 gun once haber vermesi gerekiyor yaziyor. Ben hic haber almadim yalniz email geliyor ondada borcunuz bulunmamaktadir yaziyor.
Kullanılmayan hesaptan nasıl para kesecek ki ?

Isbankasi sikayetim var adli bir sayfaya girdim cogu kullanilmayan hesaptan kesmisler itiraz ve sikayet etmisler bir geri donus olmamis . 6 aylik donem icin 54 tl kesiliyormus. Artik yarin bankaya gidince ogrenicem ne oldugunu

Isbankasi sikayetim var adli bir sayfaya girdim cogu kullanilmayan hesaptan kesmisler itiraz ve sikayet etmisler bir geri donus olmamis . 6 aylik donem icin 54 tl kesiliyormus. Artik yarin bankaya gidince ogrenicem ne oldugunu
6 aylık dönem için 54 kesiyorlarsa benim gibi 5 - 6 seneliklerden ne keserler kim bilir

Bugun bankaya gittim. Hesabinizda otomatik odeme talimatli birsey varsa (fatura , emeklilik vb. ) o zaman isletim ucreti alinmiyormus. Annemin emeklilik odemistim 2007-2012arasi. O yuzden ucret almadilar. Hic birsey olmasaymis 432tl odemem gerekiyormuş. Iyi aksamlar

Ben doğum sonrası ücretsiz izindeyken maaş hesabımdan kestiler aylarca
Daha doğrusu ilk maaş yatar yatmaz çekmişler önceki ayları
Benimde is bankasinda hesabim vardi. Bir kac sene boş olarak kaldı ve hesap işletim ücreti alınmadi. Bu yasa yenimi cıkmış.
Çünkü kullanılmayan hesaptan hesap işletim ücreti kesilmez. Sadece para yattiğinda 6 aylık kesilir

Benimde is bankasinda hesabim vardi. Bir kac sene boş olarak kaldı ve hesap işletim ücreti alınmadi. Bu yasa yenimi cıkmış.
Çünkü kullanılmayan hesaptan hesap işletim ücreti kesilmez. Sadece para yattiğinda 6 aylık kesilir
2013 yılında çıkmış bu yasa
Bankaların işi belli mi olur haciz bile yollarlar .

Bakın koni sahibi arkadaşın hesabında hiçbir işlem olmasa 432 tl odemesi gerekiyormuş . çok ahlaksizlar ya

2015 de çekildi dediğin gibi maaş yatınca önceki 6 ayı çekmişler direk

Hesap ücreti parasız varsa ondan kesilir yoksa boş hesapsa alınmaz kapatırsınız
Bekleyen hiü varsa para yatırınca ondan kesilir

Back
X