ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. sosyal 🍒 Pro Üye Tatlılar Yemek Yarışması 28 Haziran 2011 61.473 154.453 898 8 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. #1 Arkadaşlar aranızda işaret dili eğitmeni olan var mı? Kaç saatlik bir eğitim almak gerekiyor öğretici olmak için? Bakanlığın düzenlediği sınav ile mi usta öğretici olunuyor? Halk eğitim merkezinin düzenlediği kursa katılacağım fakat eğitim saati çok az, yeterli değil diye biliyorum Bu eğitim hakkında bilgi verebilecek var mı?
Arkadaşlar aranızda işaret dili eğitmeni olan var mı? Kaç saatlik bir eğitim almak gerekiyor öğretici olmak için? Bakanlığın düzenlediği sınav ile mi usta öğretici olunuyor? Halk eğitim merkezinin düzenlediği kursa katılacağım fakat eğitim saati çok az, yeterli değil diye biliyorum Bu eğitim hakkında bilgi verebilecek var mı?
O ozge001 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2018 3 0 1 41 14 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. #2 Verilen hangi kursun saati yeterli sizce ?