isanbulda ilkay hüthüt'e ameliyat olan var mı?

ben geçen sene ilkay hocaya ameliyat oldum..büyütme ameliyatı.çok iyi bir tercıh yapmış olursunuz.ben doktor doktor gezdım.ama guvendığım ve benı anlayan tek kişi ilkay hocam oldu.şimdi hayatımdan eskısınden daha çok memnunum..kendıme guvenım arttı:)) eğer benım gb hayatınızdan memnun değilseniz kendınızde eksiklik hıssediyosanız ilkay hocayı bir kere görmenız yeterli olacaktır:)) yaşayan ve o ameliyatı olan biri olarak kesınlıkle ilkay hocayı tavsiye ederım..ayrıca çokda tatlı bi hocadırr:))

ılkay Bey çok iyi bir doktor. ılk muayeneye gittiğimde ama dedi lütfen yaptır bunlarıı :))
Daha da kararlı oldum. Ve ameliyat günü geldi..
2 saat sürdü operasyonum. Ameliyathanedeyken ağrı kesici vermişler etkisini gösterdiğinde hiçbir problem yoktu.
Realist olmalıyım 1 hafta ağrıyı yatıp kalkarken hissediyorsun ve kol hareketleriniz sınırlanıyor.
ılkay Bey'e güvenmelisiniz. Hayatınızdaki bu büyük değişiklik için herkese güvenemezsiniz. ılkay Bey inanılmaz bir güven veriyor. Daha önce arkadaşlarım da yaptırmıştı ve ben de onların referansıyla gittim. Hiç problemsiz bir ameliyat geçirdim. Narkoz alıp gözlerinizi yumup açtığınızda hayatınızda hep istediğiniz göğüslere sahip uyanıyorsunuz. Zamanla şişlikler iniyor ve mükemmel bir görünüme kavuşuyorsunuz :))
son olarak :) ameliyata giderken en sevdiğiniz sütyeninizi takın çünkü o küçük sempatik şeyi son kez kullanıyor olacaksınız :))
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Mrb.ben Dr.İlkay beye iki ay önce ameliyat oldum..Kendisi gerçekten alanında başarılı bir hekim..Karar vermekte zorlandım ama İlkay bey beni ameliyata ikna etti,şuan gerçekten çok mutluyum iyiki yaptırmışım diyorum:)Ameliyat sonrası ağrılar oluyor ama öyle korkulacak ağrılar değil,en fazla bir hafta sürüyor..Sonrası süper:) İlkay beye güvenmelisiniz,pişman olmayacaksınız emin olun,bol şans :)

Mrb.ben Dr.İlkay beye iki ay önce ameliyat oldum..Kendisi gerçekten alanında başarılı bir hekim..Karar vermekte zorlandım ama İlkay bey beni ameliyata ikna etti,şuan gerçekten çok mutluyum iyiki yaptırmışım diyorum:)Ameliyat sonrası ağrılar oluyor ama öyle korkulacak ağrılar değil,en fazla bir hafta sürüyor..Sonrası süper:) İlkay beye güvenmelisiniz,pişman olmayacaksınız emin olun,bol şans :)

yasemen papatya ve kelebek gerçekten içime su serptiniz.ameliyatı ben değil kızım olacak çünkü bu gün randevusu var ve ameliyat için gün alacak ....cevap verdiğiniz için çokkkk teşekkürler :)

tbıkii küçültmede yapıyo..ayrıca kızınızın adına sevindim..şüpem yokii keıdnı daha iyi hissedicek..hocama benden slmlarrr:)))kaydirigubbakcemile3

kaça ameliyat oldunuz? sizce doktor seçimini neye göre yapmalıyım? nelere dikkat etmeliyim? adı cok duyulmus doktorlara da gitmek istemiyrm cok pahalı oldukları icin.. yada varmıdır uygun ama adı duyulmus doktor?

yasemen ve kelebek kaç cc lik protez konuldu sizlere?bana 300 ün aaltı küçük olurmuş gibi geliyorda...sonradanda küçülüyormuş çünkü madem bıçak altına yatılacak bari değsin diye düşünüyorum ....

yorumları okudukça bende ilkay beyde karar kıldım gibi...en yakın zamanda cesaretimi toplayıp randevu alıcam:)

yorumları okudukça bende ilkay beyde karar kıldım gibi...en yakın zamanda cesaretimi toplayıp randevu alıcam:)

İlkay hüthüt candır. Çok şeker bir doktor.basite alınacak bir işlemde değil .4 ay oldu benimde cicişlerime kavuşalı.ve hayatımda almış olduğum en iyi kararlardan biri.özgüven artışı kadınsı duygular tarif edilemez.yazın tam sefasını sürecem kısmetse:) darısı ihtiyacı olsn herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…