- 6 Kasım 2019
- 19
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi Kordugumgibi27
-
Hakkinda polisi olucaktı,sanırım olamıcaksınCumleleriniz o kadar devrikki anlamak çok güç.
Tam olarak ne demek istiyorsunuz? ilk 2 cümle anlasiliyor gerisini hic anlamadim
Ama dua ederiz tabi Rabbim yardimciniz olsun ( bu kısimda anlaşilir )
Hakkinda polisi olucaktı,sanırım olamıcaksınNeyse konu sahibi,dilegin her ne ise Allah kabul etsin,bizimkileri de inşallah...
Allah razı olsun seninde gönlünce versin hayirlisyla tez zamanda kardesimHakkinda polisi olucaktı,sanırım olamıcaksınNeyse konu sahibi,dilegin her ne ise Allah kabul etsin,bizimkileri de inşallah...
Ahahah ya klavyem yazdıklarımı maf ediyo af edinCumleleriniz o kadar devrikki anlamak çok güç.
Tam olarak ne demek istiyorsunuz? ilk 2 cümle anlasiliyor gerisini hic anlamadim
Ama dua ederiz tabi Rabbim yardimciniz olsun ( bu kısimda anlaşilir )
Ya haklısınız farkındayım ama işte saçma oldu unutun gitsin siz dua edin yeterAllah sizin de onun da hakkında hayırlısını nasip etsin. Ama buradan iş bulmayı beklemek gerçekten mantıklı bir şey değil dua istemek daha mantıklı. Ayrıca evlenmesi için işi şart koşan babayı gerçekten tebrik ediyorum doğru olanı yapmış sizi de delikanlıyı da düşünmüş. İnsallah kısa bir sürede düzgün bir iş bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?