• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yoksa nasıl beni istiyecek😐

Kordugumgibi27

Herşey güzel olacak insAllah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
19
3
6
27
Arkadaşlar sevdiğim adamla evlenmek için iş şarttı babası işi olmadan istemem dedi hakkında polisi olucakti sağlık raporu yüzünden sanırım olamicaksin genede hayırlısı heyet açıklamadı daha sevgilim için Antepli iş imkanı sunan güzel bir iş var mı ama helal kazançlı haramsiz bir iş kimseye güven kalma di malesef herşeye şüpheyle bakar olduk insanlarda öyle tabi😪yardımı dermisiniz bugün mübarek gün daha olmadı dua edermisinz bende kimin ne isteği varsa etmeye hep hazırım ediyorum herkese toplu zatende özellikle etmek ayrı guzel

Cumleleriniz o kadar devrikki anlamak çok güç.
Tam olarak ne demek istiyorsunuz? ilk 2 cümle anlasiliyor gerisini hic anlamadim
Ama dua ederiz tabi Rabbim yardimciniz olsun ( bu kısimda anlaşilir )
Hakkinda polisi olucaktı,sanırım olamıcaksıno_ONeyse konu sahibi,dilegin her ne ise Allah kabul etsin,bizimkileri de inşallah...

Allah sizin de onun da hakkında hayırlısını nasip etsin. Ama buradan iş bulmayı beklemek gerçekten mantıklı bir şey değil dua istemek daha mantıklı. Ayrıca evlenmesi için işi şart koşan babayı gerçekten tebrik ediyorum doğru olanı yapmış sizi de delikanlıyı da düşünmüş. İnsallah kısa bir sürede düzgün bir iş bulur.

Allah sizin de onun da hakkında hayırlısını nasip etsin. Ama buradan iş bulmayı beklemek gerçekten mantıklı bir şey değil dua istemek daha mantıklı. Ayrıca evlenmesi için işi şart koşan babayı gerçekten tebrik ediyorum doğru olanı yapmış sizi de delikanlıyı da düşünmüş. İnsallah kısa bir sürede düzgün bir iş bulur.
Ya haklısınız farkındayım ama işte saçma oldu unutun gitsin siz dua edin yeter

Çocugun babasımı oğluna ilk şart koyuyor eger böyle ise çok haklı mantıklı bence sevgilinize sizinde ilk şartınz bu olmalı sorumluluk sahibi bi adam mı olgunlukta mı bnlara bakın bence.

Geçinmek için bir iş sahibi olması şart zaten,babasının hareketinde abes bir durum göremedim. Olması gereken bu,inşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulur 🙏

Back