• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerinden ne kadar para istemeliyim?

heyseysensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
267
0
46
Bursa
ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S

ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S

valla bence onların nabzını bır yokla ne düsünüyorlar ama asgarı üzretın altına da ınme sıgorta yapacaklar mı bunu da düsün

dün şey dedi ay başı itibariyle 200 vermeye başlayalım okul varkende düşürmeyiz öyle devam edersin dedi bende az ama ailemle konuşayım dedim bugün yeniden konuşucaz bakalım :S

evet çok az :S o kadar para içinde ramazanı heba etmek olur :S offf çok kararsızım. bi yandan diyorum evde otururken kim vercek bi yandan o kadar paraya çalışmak koyuyo :S

canım aylık 200 mü??? eğer öyleyse çok az. normal bir elemanın yaptığı işleri yapabilecek durumdaysan daha fazlasını iste. ya da sigortanı tam yapmalarını iste. yemek ve yolunu karşılayacaklar mı?

tamamıyla yaptığım söylenemez ama büyük kısmını hallediyorum onlara az iş kalıyo. yol haftalık 20 vericek. yemek büroda yapıp yiyoruz.

bu patronlarda eleman lullanmaya bayılıyolar öle şeymi olur 200 tl pes sen öğrencisin diye

bi kere yaşadığın şehir önemli ordaki insanlar ne kadar alıyorlar mesela burda bi mağazada çalışan asgari alırken istanbulda daha fazla
ikincisi madem her işi yapabiliyorsun normal bi elemen statüsünde olman gerekir

bunlar benim fikirlerim yinede sen bilirsin...

bu patronlarda eleman lullanmaya bayılıyolar öle şeymi olur 200 tl pes sen öğrencisin diye

bi kere yaşadığın şehir önemli ordaki insanlar ne kadar alıyorlar mesela burda bi mağazada çalışan asgari alırken istanbulda daha fazla
ikincisi madem her işi yapabiliyorsun normal bi elemen statüsünde olman gerekir

bunlar benim fikirlerim yinede sen bilirsin...

bursada yaşıyorum. geçen sene arkadaşlarım daha liseyken aylık 700-800 alanlar vardı. bende sizin gibi düşünüyorumda malesef patronlar öyle düşünmüyor :S

en dogu kararı siz vereceksiniz tabi..türkiyede genelde calısanlarımıza hakettikleri ücret verilmiyor :50::50: cok calısılıyorsa neden hakkı verilmez anlayamıyorum.:58::58:

Back