iş yerinden istenen savunma yazısı

halsizlik bir bahane değil ki
eğer bir hastalığa bağlı değilse o hepimizde var
akşam geç yatıp uyanamadıysanız hata bu bence
hemde 10 12 gün

11 gün uzun bir süre hastalık falan gibi mazeretler kabul görmeyebilir acaba saatim bozulmuş hatamı şu an fark ettim deseneiz nasıl olur

Ben de bir kaç kez geç kalmıştım sözle uyarmıştı genel müdür ama çok utandım. Çocuğumu babannesine bırakmam gerekiyordu diyince böyle durumlarda haber ver olur mu dedi.Siz de çocuk varsa böyle bir şey belirtseniz olmaz mı?

Evim tadilattaydı başka bir semtte kalmaya başladım bu yüzden o kadar gün geç kaldım de !!
Bizim parmak sistemi var kesiliyor maaştan.. patron rahat biz rahatt...
parasıyla değil mi yatcamm ben 5 dk dahaa !!! ( Her sabah modum )

Durumunuza işçi- işveren açısından bakacak olursak, sık sık işe geç gelmek geçerli fesih sebebidir,zira işgörme -ücret dengesini bozmakta işçi bu davranışı ile. Bu durum sebebiyle öncelikle ihtar alırsınız (ihtar şu demektir, davranışınız belirtilir, bir daha yapmamanız için açıkca ve ciddi bir şekilde uyarılır, bir daha tekrarlamanızhalinde bunu yaptırımı belirtilir) , tekrarlanması halinde sözleşmeniz feshedilir.( işçi - işveren demekte kastım sizin işçi olmanız değil, bir işveren ile işgörme karşılığı - ücret ödeme şeklinde anlaşma yapmanız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…