• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerindeki sorunlar-soruncukları paylaşalım

maskelileydi

yalnızlığım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
80
0
86
Diğer
:oklava::oklava:iş ve kariyer bölümü inceledim. çalışan bayanları göremedim. iş yerinde yaşadığı sıkıntıları haksızlıkları ve tahhammül zorunluluklarını paylaşmaya gerek gören kimse yok heralde.

bende burdan iş yerindeki küçük ama çirkinlik derecesi büyük ayak oyunlarına karşı napmak gerekli konusunda belki bişiler bulabilirim düşüncesi ile girmiştim.

ama aradığımı bulamadım.

çalışan bayanlardan uygulanmış ve başarılı olunmuş öneriler yöntemler bekliyorum.

Herkese İyi Çalışmalar

çok güzel bi konu açmışsın canım..ben daha calışma hayatnı yenı goruyorum stajyerim ama gördüklerim karsısında inanılmaz şoktayım :1shok:

çalışma hayatı iş arkadaşlarına eğer bir amire bağlıysam amirine göre değişiryor. acı ve tatlı kıvamında. haaa bide başarılı olursannnnnn çekemeyenlerin pek çok olur

daha neler neler yıldırma-karalama politikaları ile nasıl başa çıkılır stratejiler neler bunları iyi bilmek lazım

yani suya sabuna bulaşmadan nasıl ilerlenebilir

çalışan bayanlardan bu konuda öneriler bekliyorum

size önerim bildiğinizden şaşmayın karşınızdakine iyimser yaklaşın nasıl bir yapıya sahip oldunu anlayın fakat küçük oyunlarına gelmeyin ....

Evet bence de işin sırrı pozitif olmakta... Ben çok uzun zamandır işyerindeki ortamdan, ayak oyunlarından ve iki yüzlü iş arkadaşlarımdan dolayı bunalımlardaydım. Öyle bir hale geldim ki yaptığım işte de verimim düştü. :1shok: Sonra bir an durup kendime baktım ve silkelendim, zaten onlar da böyle olmamı istiyorlardı. Ben de kendi kendime küçük terapilerle kendimi toparlamaya başladım yeni yeni. Artık herkese herşeye gözlerimi kapadım, sadece işime odaklandım. İşin sırrı tüm gıcıklıklara rağmen inadına gıcık olmamak ve pozitif olup gülümseyebilmek bana kalırsa... alkisalkisalkis

ben yakın zamanda kısa bi tatile gittim ve döndüğümde herşey farklıydı. zaten öncesinde kaynayan bi tencere vardı. ortalığı karıştırmak isteyen herşeyden şikayet edip senin bi iki yakınmanı,kendi beceriksizliklerini başkasının üzerinden yönetime ileten uyuz problemli tipler. ve bu tiplerden artık 1 tanede değil 2-3 tane var. .:kızgın:

artık bunu anladığım için hiç bir yorumumu dile getiremez oldum. herşeyden şüpheleniyorum

ve gördüm ki iş yerinde samimiyet yok. samimi görünenlerin altında da mutlaka bi hinlik var.

boşver şunlara uyma deyip unutmaya çalışsam da kendimi kötü hissediyorum.kabullenemiyorummmm haksızlığı :oklava:
Allegra arkadaş senin yaptığın öle hemen yapılabilcek bişi değil, denemedim de değil :(

ben yakın zamanda kısa bi tatile gittim ve döndüğümde herşey farklıydı. zaten öncesinde kaynayan bi tencere vardı. ortalığı karıştırmak isteyen herşeyden şikayet edip senin bi iki yakınmanı,kendi beceriksizliklerini başkasının üzerinden yönetime ileten uyuz problemli tipler. ve bu tiplerden artık 1 tanede değil 2-3 tane var. .:kızgın:

artık bunu anladığım için hiç bir yorumumu dile getiremez oldum. herşeyden şüpheleniyorum

ve gördüm ki iş yerinde samimiyet yok. samimi görünenlerin altında da mutlaka bi hinlik var.

boşver şunlara uyma deyip unutmaya çalışsam da kendimi kötü hissediyorum.kabullenemiyorummmm haksızlığı :oklava:
Allegra arkadaş senin yaptığın öle hemen yapılabilcek bişi değil, denemedim de değil :(

Sanırım ben de fazla bezdim o yüzden çözümü kabuğuma çekilip çalışmakta buldum. Bir yandan da artık bir bebeğim olsun istiyorum ama bu stres içinde hamile kalabilmek mümkün değil zaten fiziksel olarak. Kendi kendimi motive edip mutlu olmaya çalışıyorum ben de, gerçi benim durum biraz daha farklı, bizde benim altımda çalışır gözüken bir hatunun üst yönetimle haşna fişne ilişkisi var ve durum öyle bir hal aldı ki hangimiz hangimizin altında çalışıyor belli değil. Üstelik bahsettiğin gibi hinlik, şeytanlıklar da cabası. Ben de söyleyeceklerimi, yorumlarımı hep süzgeçlemek durumundayım. Sadece o değil başka gıcıklar da var, çok zor gerçekten huzur olmayınca motivasyon da etkileniyor. En kötüsü de tüm bu olumsuzlukların yaptığın işle alakası olmaması. Entrika alavere dalevere.... Keşke bizi yoran yıpratan sadece iş olsa.fisfisfis

süper konu olmuş arkadaşım işyerinde problem olmazmı hiç....aslında ilk iş görüşmemde anlamıştım başkasının yanında çalışamayacağımı....o anda bile potansiyel rakip olarak görüldüm.....3 gün tahammül edebildim, bir yakınım Türkiyenin en büyük fiirmaların birinde üst düzey yönetici olarak çalışıyo çok iyide bir maaşı var ama sürekli diken üstünde..birbirini çekiştirenler yüze gülüp arkadan kuyu kazanlar....
ben kendi işimi kurdum sıkıntısı yokmu...var hemde nasıl vergisi bankası faturası derken bişey kalmıyo, birde tabi tahsilat sıkıntısı, müşteri kaybetmemek için veresiye sistemi malesef...yine ayın sonu geldi milyarlarca ödemem var ama kimse teli açmıyo kimi tatilde kimi önümüzdeki ay diyo...yine cepten ödeme yapcaz kısacası...açarken azıcık aşım ağrısız başım dedim ama öyle olmuyomuş, gerçi yine maaşlı çalışan birine göre rahatım kimsenin nazını çekmiyorum canım istemediği gün gitmiyorum işe, ya işten çıkartılırsam gibi bi korkum yok...ne demişler marketler zincirinde çalışacağına kendi bakkalın olsun...

evet bi iş yerinde çalışırken boğuştuğun sorunlarla kendini yıprattığına değmez aldığın maaş.

bende herhangi bir üstü olmayacak şekilde bir iş sahibi olmayı hedefliyorum.

sabrımın son demlerindeyim

yeteeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr die bağıracağım galiba bi gün :a015:

vallahi artık evde durmaktan bıkmıstım dedimki gideyim evde boş boş oturacağıma bi iş bakayım cıktım öğlen dısarı cv lerim elimde bikaç yere gitttim ve inanamadım gördüklerime kimsenin iş deneyimi falan istediği yok ,bir yıl ara vermiştim calışmaya evde kendimi toplayım biraz diye ama çok sey değişmiş bir yıl içinde
önceden işler böle değildi iş veren deneyim arardı tecrübeye bakılırdı.cv me şöle bi göz atıyolar saskın bi ifade beliriyo suratlarında sonra ben cıkıyorum ofislerden. kafam allak bullak oldu görüşmeye gittiğim yerler okadar basit geldiki gözüme. benim çalıştığım yerler böle yerler böle yerler değildi.bende karar verdim aradığım gibi bi iş bulana kadar aramaya devam edeceğim.
ben bosunamı bu kadar tecrube edindim aklım almadı hani nerde tecrube arayan iş verenler nerde.

Back