İş yerinde sorun

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
Merhabalar,
Okulumuzun birkaç okulla bir program yapması gerek. Bu birkaç okulun birlikte katıldığı bir toplantıda, diğer okul müdürü konuyu alakasız yerlere çekip yarım saat boyunca konuşunca yanımdaki arkadaşımla biz de şunu yapalım programda dedik. Sonra aklımıza aynı şey geldi ve gülümsedik (gülmedik) konuyu uzatan diğer okulun müdürü bizlere veryansın etti.

Sorunum şu; normalde bu tarz durumlarda susmam ama ikili tartışma çıkmasın ve bizim müdüre ayıp olmasın diye sustum. Ama yediremiyorum, uykuyu kaçırdım. :)

Pazartesi yine toplantı var. Pazartesi günü "Yaptığınız saygısızlıktı, tekrarı olacaksa katılmayacağım" demeyi düşünüyorum. Ya da ne yapsam acaba?

Gülümsediğiniz için tepki görmüş olmanız aslında çocuk gibi azarlanmaktan farklı değil; dolayısıyla o anda çocukluk etmek istemeyip de vermediğiniz tepki, bence 'düşürüldüğünüz' durumdan ötürü bilakis son derece yerli olurmuş.
Ancak hala geç değil.

Bu efelik taslayan müdürler, müdür yardımcıları, bölüm şefleri de amma birşey zannediyorlar kendilerini yahu! Ancak maalesef öyle bir çıkış yaparsanız okuldan gidecek biri vs. olduğu anda norm fazlası şu bu olarak gösterebilir belki. Ama susmazdım bende olsam

aynen dediğiniz gibi yapın bencede..müdürün yaptığınada ego diyorum başkada birşey demiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…