İş yerinde beğendiğim kişinin arkadaşım dediği kızla ilgili tahmine ihtiyacım var🫣?

Leylii123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
48
22
3
26
Bir koleje bu hafta başladım. Daha önceden sosyal medyadan görüp dış görünüşünü beğendiğim biri vardı o kolejde çalışan, gidince de beğenim devam etti açıkçası

Çocuğun YouTube kanalında bir kızla videosu var ona bir iddia üzerine tatlı ısmarlamış. Kızı kardeşim diye tanıtıyor videoda. Kanka gibi yani. Aynı branştalar, birlikte çalışıyorlar.
Ben kendisini beğendiğim için ileriki süreçlerde selam vermeyi falan düşünüyordum ama bu durum aklımı karıştırdı. İkisini gözlemleyip öyle mi hareket etmeliyim? Kardeşim diyip sonra sevgili olanları da gördük

Yaş kaç ? Selam vereyim belki sevgili oluruz diyenleri de gördük. Çoğu avucunu yalıyor. Boşuna hayal kuruyorsun. Onun niyeti olsa gelir zaten.

Valla öyle abuk subuk ilişkiler türedi ki anlamak mümkün değil. Altından elli tane şey çıkıyor. İyicene gözlemleyin öyle adım atın. O beyle de ara ara sohbet edin mutlaka o kızın adını geçirip bir şey der. Hayırlı olsun

Belki de en iyisi hiç bulaşmadan işime odaklanmamdır. Niyeti okursa kendisi gelir sanırım :)

Gözlemle kanalda takipçi kaygısıyla kankam demiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…