• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerim için İsim önerisi ,Acil :(

Whoami-2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
29
9
36
38
Merhabalar bayanlar.Aranıza yeni katıldım:) Bi süredir ayağımdaki ameliyat yüzünden koltuk değnekleri ile yürüyorum.Bu süre içinde işsiz kaldım.Bende birikimimle giyim üzerine bişiler alıp satmaya karar verdim.Bu işi pazarda yapacağım.Yada internet üzerinden sunacağım.Fakat isim bulamıyorum.Adım nil fakat adımla ilgili isimler olsun istemiyorum.Daha çarpıcı cool modern bişiler arıyorum.Nl Style olsun mu dedim ama vazgeçtim sonradan.Bizim Butik diyor annem gayet hoş olur diye.Sizin fikirleriniz var mı bu konuda :)

öncelikle geçmiş olsun.tam olarak yazarmısın anlıyamadım.pazarda satış için veya net satışı için neden isim gerekli. dükkan olsa tammamda

Netten satış için gerekli evet.Blogda yada facebookda sayfa açarak .Böyle sayfalar yada bloglar isimleriyle traj yakalıyorlar.İnsanları çeken bir isim olmalı die düşünüyorum :)

tekrar merhaba.
evet haklısın.isim gerekli.BİZİM NİL. sempatik içimizden biri gibi sanki. kolay kabullenilir.birde ne tarz satışın olacak. genç giyimmi çocuk üzerinemi yazarmısın ltf

fashionility.ingilizceden bozma modayı ve isminizi çağrıştıran uyduruk bir sözcük ama facebook ve net ortamında gider mi gider:34:

ben senden bir konuda yardım alabilirmiyim.bir dükkan açmak istiyorum ufak bir butik.ist .üsküdar . sen muhakkak araştırıp bulmuşsundur toptan ucuz giyim yerlerini.kime sorsam MERTER diyor. başka bildiğin yerler varmı.pazar satışı diyorsun yerin nerede olacak gelip senden bile toptan alabilirim mesela. cvp yazarsan sevinirim benimde belki sana yardımım olur müşteri açısından sevgiler.

Bulduğunuz isim güzel. Dükkanınızın ismi internette çok aranan isimler içinde olursa daha faydalı olur. Ayrıca dile pelesenk olabilecek isimlerde tutulan isimlerden oluyor. Örneğin: Gittigidiyor.com, Hepsi Burada.com, Buldum Buldum.com gibi. Bizim kelimesi aranan kelimeler arasındadır diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada bildiğim kadarıyla bazı internet satıcılarının satışlarını vergisiz, faturasız vs. yaptıkları için çok sıkıntı yaşadılar. Bu konuda titiz davranmanızı öneririm.

Back