Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar lisans işletme mezunuyum ve kendi işimi kurmak istiyorum.Ticarette hangi alanlarda getiri fazla olur.tuhafiye,yemek salonu,bebe giyim,vs.karar veremiyrm ve biraz araştırdıktan sonra kararımı vermek istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
merhabalar iş açmayı düşünüyormusunuz hala. yaşadığınız yer hakkında biraz bilgi verirseniz fikirlerimizi söyleyebiliriz. bende allah nasip ederse 2 ay sonra açacağım küçük bi butik o yüzden sürekli araştırma halindeyim
bizde eşimle ankarada avm veya kızılay hiç olmadı dikmen caddesinde çocuk giyimi üzerine mağaza açmayı düşünüyoruz.Tecrübesi olan varsa ne önerir.
Aklımdan kültür mantarı geçtiMrb arkadaşlar lisans işletme mezunuyum ve kendi işimi kurmak istiyorum.Ticarette hangi alanlarda getiri fazla olur.tuhafiye,yemek salonu,bebe giyim,vs.karar veremiyrm ve biraz araştırdıktan sonra kararımı vermek istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.