• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeri açmak istiyorum lütfen fikir verin...

edayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
416
1
46
Ankara
Mrb arkadaşlar lisans işletme mezunuyum ve kendi işimi kurmak istiyorum.Ticarette hangi alanlarda getiri fazla olur.tuhafiye,yemek salonu,bebe giyim,vs.karar veremiyrm ve biraz araştırdıktan sonra kararımı vermek istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

açmayaı düşündün muhit eksiklik varmı yokmu bunlar bence önemli bir kriter.
ama şöyle birşey söyleyebilirim benim annem bir dönem nevresşm çarşaf vs dükkanı açmıştı. özellikte taç gibi iyi markaların ihraç fazlalarını alıyordu bide fuara filan katılırken sergilemek amaçlı hazır diklimiş tülleri perdeleri olurdu onların onları kaçırmazdı alırdı. kiloyla satardı bide bunları kadınlar böyle şeylere bayılıyor kumaş çarşaf karıştırmayı :D tabi benim annemin terziliğide vardı. kimisi kumaşı alırdı anneme ölçüyü verirdi annem nevresimi dikerdi üstüne dikim parası da alırdı normalde o nevressimi 90 tl den aşağı alamazken mağazasında annemden 50ye almış olurdu. baya iyi kaznıyodu o dönem ama sonra kapattı kardeşim henüz ufaktı onunla daha çok ilgilenmek için :)

Mrb arkadaşlar lisans işletme mezunuyum ve kendi işimi kurmak istiyorum.Ticarette hangi alanlarda getiri fazla olur.tuhafiye,yemek salonu,bebe giyim,vs.karar veremiyrm ve biraz araştırdıktan sonra kararımı vermek istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende uzun süredir bir dükkan açmakistiyorum.bayan butik. sen nerede açmayı düşünüyorsun muhit olarak ve sermayen nedir, bunları konuşalım. araştırma konusunda paslaşalım. sevgiler

merhabalar iş açmayı düşünüyormusunuz hala. yaşadığınız yer hakkında biraz bilgi verirseniz fikirlerimizi söyleyebiliriz. bende allah nasip ederse 2 ay sonra açacağım küçük bi butik o yüzden sürekli araştırma halindeyim

kesinlikle çeyiz eşyaları... bi yakınımız evlenicekti ama hiç çeyizi yoktu zamanı gelince alırız diye hiç bişey alıp kenara koymamışlar girdikleri dükkanda 5000 liralık alışveriş yapmışlar düşün.. bi evlilik programındada adamın biri 4000 lira kazanıyomuş ayda çeyiz eşyası satıyomuş denk gelip izlemiştim..

merhabalar iş açmayı düşünüyormusunuz hala. yaşadığınız yer hakkında biraz bilgi verirseniz fikirlerimizi söyleyebiliriz. bende allah nasip ederse 2 ay sonra açacağım küçük bi butik o yüzden sürekli araştırma halindeyim

ben hala açmayı düşünüyorum .ist üsküdar. sizin araştırmalar nasıl gidiyor biraz bilgi verirmisin .tşk

bizde eşimle ankarada avm veya kızılay hiç olmadı dikmen caddesinde çocuk giyimi üzerine mağaza açmayı düşünüyoruz.Tecrübesi olan varsa ne önerir.

tavsiye etmemiz için çevren hakkında bilgi de vermelisin.....

tuhafiye dükkanı güzel işliyor...

bebek giyim,arkadaşımın vardı ama pek işlemediği için abiye ye döndüler..

lokanta bence çok güzel eğer tutulursa..yazı kışı yok her dönem para getirir...

çeyiz eşyaları da aynı şekilde her mevsim müşteri bulur cnm...

bizde eşimle ankarada avm veya kızılay hiç olmadı dikmen caddesinde çocuk giyimi üzerine mağaza açmayı düşünüyoruz.Tecrübesi olan varsa ne önerir.

valla bizim burdakiler pek işlemiyor..Herles L....(malum çocuk ve genç giyim markası)'ye akın ediyor....

çok fazla çevrem yok.Açmayı düşündüğüm marka panço. ilk görüşmeyi yaptım alışveriş yaptığım şubedeki bayan adı satar tavsiye ederim dedi. dükkan kiraları çok fazla altından kalkabilirmiyiz diye kararsız da kaldım.daha az sermayeli bir işle mi başlasak ya da aynı sermaye ile güzellik salonumu açsak diye düşünüyorum

Aklımdan kültür mantarı geçti
İş yeri açma işi biraz riskli daha garanti şeylere yönlenmek istemez misin?

Back