AzRASILAM Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 26 Nisan 2008 21.000 7.606 39 4 Şubat 2015 Konu Sahibi AzRASILAM #21 mimosa11 .!.: bir yer tutmadan bişeyler yapmanız mümkün mü? yani evde bişeyler yapıp iş yerine getirip satsanız alan olur mu ? kirası çalışanı sigortası vergisi zor gelir bana açıkcası. Genişletmek için tıkla... keşke öyle bir imkan olsa ama zor
mimosa11 .!.: bir yer tutmadan bişeyler yapmanız mümkün mü? yani evde bişeyler yapıp iş yerine getirip satsanız alan olur mu ? kirası çalışanı sigortası vergisi zor gelir bana açıkcası. Genişletmek için tıkla... keşke öyle bir imkan olsa ama zor
CuteMom Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar Kayıtlı Üye 30 Nisan 2008 45.779 24.642 4 Şubat 2015 Konu Sahibi AzRASILAM #22 AzRASILAM .!.: evet işimde çalışmaya devam edecem öğlen ve müsait zamnlarda da iş yerime gidecem kamuda kendim dağıtım yapmayacam isteyen gelip yiyebilir ben burda böyle bir potansiyel olduğunu sezdim Genişletmek için tıkla... Pekı yemeklerı kım yapacak? yada dagıtımı kım yapacak
AzRASILAM .!.: evet işimde çalışmaya devam edecem öğlen ve müsait zamnlarda da iş yerime gidecem kamuda kendim dağıtım yapmayacam isteyen gelip yiyebilir ben burda böyle bir potansiyel olduğunu sezdim Genişletmek için tıkla... Pekı yemeklerı kım yapacak? yada dagıtımı kım yapacak
AzRASILAM Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 26 Nisan 2008 21.000 7.606 39 4 Şubat 2015 Konu Sahibi AzRASILAM #23 CuteMom .!.: Pekı yemeklerı kım yapacak? yada dagıtımı kım yapacak Genişletmek için tıkla... yazdım ama kaçırmışsınız bir arkadaşımla ortak düşündük
CuteMom .!.: Pekı yemeklerı kım yapacak? yada dagıtımı kım yapacak Genişletmek için tıkla... yazdım ama kaçırmışsınız bir arkadaşımla ortak düşündük