teşekkür ederim cevabınız içinev yemekleribiraz maliyetli olabilir
ama tost
mememen
tarzı şeyler olursa daha çok işlerini görür.
catering tarzında düşünüyorsanız asla haybeye açmış olmazsınız bir bir ofis 10 kişilik yemek alıyoruz mesela 6 liraya geliyor kişi başı günde 60 tl tek ofisten gayet iyi bunu gibi 3-5 yerle anlaşsanız çok güzel kazanırsınız bence zaten gıda ve sağlık sektörü hep kazanır kazandırırArkadaşlar merhaba sizlerden bir fikir almak istiyorum
kendim bir kamu kurumunda taşeron çalışanım
kıtkanaat geçinirken saolsunlar sene başı itibariyle maaşımlarımızı arttırcakken düşürdüler
buda haliyle geçim sıkıntısı ve kaygısına düşürdü
eşimde aynı işi yapmaktadır anlıyacağınız bizi iki kere vurdu bu düşme olayı
sözleşmelerimiz 3 senelik olduğu için önümüzdeki 3 sene için bir zam şansıda kalmadı
düğünümüzü yeni yaptık düğün borçlarımız var halen ödemekteyiz aldığımız sadece borca gidiyor 1 ay nasıl geçiniyoruz inanın bende bilmiyorum.
ALLAHa bin şükür heray borçlarımızı düzenli ödüyoruz taksitlerimizi ama hiçbişey kalmıyor
işin özeti bu konu ise ;
ben merkezde çalışıyordum şuan başka bir yere verdiler burdada çalışan kısım çok ama yemek problemi var
çevrede yapan eden yer çok az
kamu olduğundan dolayı yemeği dışardan yiyor herkes yada evden getiriyor ve yakın bir zamanda bir birim daha buraya taşınacak
acaba ev yemekleri yapan ufak bir dükkan açsam mı diyorum işim bunu yapmaya çok elverişli tabii arkadaş desteğiyle ortak yani eminim çok tutar bu çevrede ama nerden nasıl başlanır hiç bilmiyorum cesaretim yok para kaybetme gibi bir lüksümde yok
bu işle uğraşan yada bilgisi olan varsa dükkan nasıl açılır nerden nasıl başlamalıyım ?
yada mantıken olmaz bence girme riske diyen varsa h.sonum boş ek iş yapsam diyorum evde ama bilmiyorum kızlar
tüm düşünceleri bekliyorum kk nın Akıllı hatunları
her gün her gün kamuda çalışan biri 10 tl vermek ıstemeyebilir maliyetli olur hem sizin için hem müşteri içinteşekkür ederim cevabınız için
çarşı tarafında bir sebzeli yemek yanında ufak pilav su 10tl idi
sabahları tost sıkma gözleme olabilir
bir arkadaşımla ortak düşünyoruz zaten bnm iş yerimn karşısı olcak işler öğlen yoğun olur bnde 1 saat öncve izin isterim verirler iş yerim ve saatlerim uygunher gün her gün kamuda çalışan biri 10 tl vermek ıstemeyebilir maliyetli olur hem sizin için hem müşteri için
b ir tanıdığım ilk başta tost ve menemenle başladı bunları çeşitlendırdı
sımdı ıse rıske gırmeyıp müşteriyi tanıdı az çok 2 yılda evde kuru fasulye
sulu patates yapıyor ama bir kazanlık yanı max 10 tabaklık
sız kamuda çalışıyorsanız kım işletecek pekı orayı
izin alacaksınız her gün bu bana çok sağlıklı gelmedıbir arkadaşımla ortak düşünyoruz zaten bnm iş yerimn karşısı olcak işler öğlen yoğun olur bnde 1 saat öncve izin isterim verirler iş yerim ve saatlerim uygun
bir arkadaşım ofiste çalışıyor patronları o şekilde anlaşmılar fıx ayda gidip yiyiorlar tabii daha uyguna gelmiş oluyor patron için decatering tarzında düşünüyorsanız asla haybeye açmış olmazsınız bir bir ofis 10 kişilik yemek alıyoruz mesela 6 liraya geliyor kişi başı günde 60 tl tek ofisten gayet iyi bunu gibi 3-5 yerle anlaşsanız çok güzel kazanırsınız bence zaten gıda ve sağlık sektörü hep kazanır kazandırır
bizim buradaki çalışan gidiyor yemeği alıp geliyor burada yiyiyoruz fiyatlarıcidden uyguna geliyor onlar 15 kadar yerle çalışıyorlar bildiğim hepsi bizim gibi olsa atıyorum günlük 600 tl çok iyi para bencebir arkadaşım ofiste çalışıyor patronları o şekilde anlaşmılar fıx ayda gidip yiyiorlar tabii daha uyguna gelmiş oluyor patron için de
genelde arkadaşım olacağı için öyle düşündükizin alacaksınız her gün bu bana çok sağlıklı gelmedı
neden suç olsun ki devlet memuru değilimHali hazırda işiniz varken başka bir iş daha kurmak suç değil mi?
evet işimde çalışmaya devam edecemben calısıp hemde oglen yemekmı dagatacaksınız kamuda?
yoksa bu ısı bırakıp mı?