• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ve meslek kursları işsizliğime çare olur mu?

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaşlar,
İşten ayrıldım. 3 aydır da işsizim. Düzgün bir işe yerleşemiyorum, müşteri temsilcisiyim, son 4 yıldır kısa çalışma tecrübelerim oldu, bu da beni çok mutsuz ediyor. Sizce modelistlik ya da muhasebe kursuna gitsem böylelikle bir işe yerleşir miyim sizce? Bu tarz kurslara gidip iş bulanlar var mı aranızda? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Çağrı merkezinde miydiniz ? Neden tekrar müşteri temsilciliği aramıyorsunuz ? Kısa iş tecrübeleri özgeçmişte olumsuz etki yapıyor malesef. İşsizlik hepimizin kanayan yarası ben de iş arıyorum altı aydır. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.

Evet çağrı merkezi, yine o alanda bakıyorum ama dönüş yok son işimde 7 ay çalıştım onunla mı alakalı acaba

evet oluşturdum ama bir dönüş yok acaba darbeyle mi alakalı bu durum

Etkisi var. Beni Temmuz' dan önce çok arayan oldu sevindim o ara tatile gittik olaylar oldu aramalar kesildi. Allah kimseyi işsiz bırakmasın çok zor. Benden size bir tavsiye şimdi kariyer' den bir ilan açılıyor ikibin kişi atıyorum başvurdu. Bizim cvleri görmeleri zorlaşıyor. Ben başvurduğum firmaların googledan info uzantılı mail adreslerini bulup cvmi bir de oradan gönderiyorum. Size de tavsiye ederim.

kariyer.com ciddi olarak ise yarıyor mu ? küçük yerdeyim bir ise yarar mi ne gibi işler var.işletme mezunuyum

küçük yerdeyseniz bulunduğunuz şehir adıyla arama yapabilirsiniz, ben genelde kariyer.net ten başvuruyorum

kariyer.com ciddi olarak ise yarıyor mu ? küçük yerdeyim bir ise yarar mi ne gibi işler var.işletme mezunuyum

Back
X