• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ve makyaj

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kızlar :)

öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim.
ben büyük bir otomobil markasında satış departmanında çalışıyorum. 21 yaşındayım sade şıklıktan yana bir bayanım. biraz bebeksi bir suratım var ve çok fazla makyaj yakışmıyor. fondoten kullanmayı sevmıyorum allık göz kalemi rimel kullanıyorum hep hayatımda bundan daha fazlasını hıç kullanmadım. iş yerindede müdürüm her defasından daha fazla makyaj yap çocuksu duruyorsun diyor.arkadaşlarımada bakımsızmıyım diye sordugumda herkes hayır bakımlısın ama makyajı abartmıyorsun diyorlar. ben gerçekten abartı makyajı kendime yakıştıramıyorum .rabbıme çok şükür iyi bi cildim var hem cildimi bozmak istemiyorum hem fazlasını yaptığımda palyaço gibi oluyorum ve yaşım gereği kendime yakıştıramıyorum suratım küçük olduğundan. Yanı daha ne yapabilirim çok fazla abartamıyorum hoşlanmıyorum. bu durumla nasıl başa çıkabilirim ? ben böyleyim değişmelimiyim ? ben doğal güzellikten yanayım kendimi ne kdr değiştirebilirim bilmiyorum

AA patronuna ne ya makyajindan.
Çocuksu görünmek istemiyorsan bordo ruj surebilirsin hafif birde allik

bb kremler sürebılırsın

ve kalıtelı markaların fondetenı degılde pudrasını kullanabılırsın benım cıldım sıvılceye yatkın oldugu halde max factorun creme puff kullanıyorum hıcbır eksısını görmedım zarar vermıyor cıldıme

ustunede bırazcık alıık rımel ve göz kalemı kullanıyormussun zaten daha ne:)

allık mutlaka kullan derım bırde eyelıner ıkısı olmazsa olmaz:)

Selam kızlar :)

öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim.
ben büyük bir otomobil markasında satış departmanında çalışıyorum. 21 yaşındayım sade şıklıktan yana bir bayanım. biraz bebeksi bir suratım var ve çok fazla makyaj yakışmıyor. fondoten kullanmayı sevmıyorum allık göz kalemi rimel kullanıyorum hep hayatımda bundan daha fazlasını hıç kullanmadım. iş yerindede müdürüm her defasından daha fazla makyaj yap çocuksu duruyorsun diyor.arkadaşlarımada bakımsızmıyım diye sordugumda herkes hayır bakımlısın ama makyajı abartmıyorsun diyorlar. ben gerçekten abartı makyajı kendime yakıştıramıyorum .rabbıme çok şükür iyi bi cildim var hem cildimi bozmak istemiyorum hem fazlasını yaptığımda palyaço gibi oluyorum ve yaşım gereği kendime yakıştıramıyorum suratım küçük olduğundan. Yanı daha ne yapabilirim çok fazla abartamıyorum hoşlanmıyorum. bu durumla nasıl başa çıkabilirim ? ben böyleyim değişmelimiyim ? ben doğal güzellikten yanayım kendimi ne kdr değiştirebilirim bilmiyorum

Onlar alışmışlar tabi 25 yasındaki kızcağızların 40 yas makyajı yapmalarına.

Sakın cildinle oynama, sen neyin ne kadar gerekli olduğunu biliyorsundur zaten. Cok üstüne gelirse de "kusura bakmayın ben buyum" dersin.

Geçenlerde bir kozmetik mağazasında temsilcinin biri cildime kibar kibar bir sürü hakaret etti :) Ben de kibarca "yalnız benim yüzümde sizin yüzünüzdeki deliklerin hicbiri yok" dedim bozuldu. Bozulsun. Gencecik yasta bülent ersoy makyajı yapmayı biliyorlar ama.

bence çocuksu duruş makyajla değil doğru kıyafetle giderilebilir. makyajın abartılısı çok komik duruyor. giyim tarzını bilmiyorum ama ben olsam makyajı abartmak yerine daha kadınsı parçalar seçerek giyinirdim. dekolteden bahsetmiyorum bu arada...

bb kremler sürebılırsın

ve kalıtelı markaların fondetenı degılde pudrasını kullanabılırsın benım cıldım sıvılceye yatkın oldugu halde max factorun creme puff kullanıyorum hıcbır eksısını görmedım zarar vermıyor cıldıme

ustunede bırazcık alıık rımel ve göz kalemı kullanıyormussun zaten daha ne:)

allık mutlaka kullan derım bırde eyelıner ıkısı olmazsa olmaz:)

bb krem allık göz kalemi rimel kullanıyorum zaten cildimde kötü dğeil ki kapatıyım tamamen sadece daha çok abartmamı istiyor

bence çocuksu duruş makyajla değil doğru kıyafetle giderilebilir. makyajın abartılısı çok komik duruyor. giyim tarzını bilmiyorum ama ben olsam makyajı abartmak yerine daha kadınsı parçalar seçerek giyinirdim. dekolteden bahsetmiyorum bu arada...

Gömlek kumaş kısa paça pant topuklu bot bu tarzda giyiniyorum

bb krem allık göz kalemi rimel kullanıyorum zaten cildimde kötü dğeil ki kapatıyım tamamen sadece daha çok abartmamı istiyor

O porselen makyaj istiyo demek ki :) Kendi yapsın cok mutsuzsa :D

Canım göz makyajına ağırlık ver diyecektim ama zaten eyeliner kullanıyormuşsun belki far ile desteklersen daha hoş durur ama bende sevmem abartı makyaj belki çalıştığın sektör gereği ağır makyaj isteniyordur bilemicem bende bankada çalışırken ağır makyaj istiyorlardı çok sıkılıyordum her sabah uğraşmaktan

özel şirketlerde bu tarz seyler yasanıyor musterıye hos gözükmek adına...

daha da ne süreceksin cidden kullanıyormussun işte en iyisi kıpkırmızı bir ruj :):)

amirlerin de böyle giyime kuşama, makyaja karışan sapık vari adamlar olmasından nefret ediyorum. cildin düzgünmüş... siyah kalem ve kırmızı ruj sürebilirsin. çok abartı olmaz.. ben de yüzde rengarenk olayını sevmiyorum..

amirlerin de böyle giyime kuşama, makyaja karışan sapık vari adamlar olmasından nefret ediyorum. cildin düzgünmüş... siyah kalem ve kırmızı ruj sürebilirsin. çok abartı olmaz.. ben de yüzde rengarenk olayını sevmiyorum..

Aynen oyle canim bende anlamis degilim napicam blmiyorum

sen çizginden vazgeçme canım. temizsen, saçın başın topluysa tamamdır. ne kadar makyaj yapacağın kimseyi ilgilendirmez...

Bu sefer isimden olucam gbi geliyor onlar dikkat cekmemi istiyor ama ben sadeligi seviyorum bir daha dersede ben buyum demelimiyim isten koculmak pahasina

Bu sefer isimden olucam gbi geliyor onlar dikkat cekmemi istiyor ama ben sadeligi seviyorum bir daha dersede ben buyum demelimiyim isten koculmak pahasina

allal alla nasıl işinden olacaksın? neden dikkat çekmeni istiyorlar ki. sen stand hostesi misin? işinden olacak kadar ciddiyse sorun oraya ajanslardan birini kiralasınlar.
yoksa sen araba firmalarının acentesinde falan mı çalışıyorsun?

allal alla nasıl işinden olacaksın? neden dikkat çekmeni istiyorlar ki. sen stand hostesi misin? işinden olacak kadar ciddiyse sorun oraya ajanslardan birini kiralasınlar.
yoksa sen araba firmalarının acentesinde falan mı çalışıyorsun?

İyi bi markada showroomdayim satista tabiki hos olmak lazim ama sade siklikta hosluk degl mi yani ben boyle olarak goZe batiyorum surekli makyajini fazlalastir deniyor

İyi bi markada showroomdayim satista tabiki hos olmak lazim ama sade siklikta hosluk degl mi yani ben boyle olarak goZe batiyorum surekli makyajini fazlalastir deniyor

şimdi daha iyi anladım. gerçekten showroomlarda çalışan kızlar fazla makyaj yapıyor ya da daha bir dikkat çekiyorlar..
yani dediğim gibi o zaman cildin iyiyse merve boluğur'un tarzında kırmızı ruj siyah kalem kombinasyonu kullanabilirsin. daha yaşına yakışır zaten. diğer türlü palyaço olursun rengarenk.

Senin değil arabaların dikkat çekmesi gerekmiyor mu?
Şimdi bişey yazacaktım ama neyse...
Çizgini bozma canım,arkadaşların dediği gibi kırmızı tonlarda bir ruj tamamdır.

gozlerıne far surersen , makyajın bıraz daha koyulasmıs olur. sadece allık kalem rımel, cok cok hafıf bı makyaj gercekten. haa bu kdrı sana yetıyodur,yakısıyodur haklısın ama yasın zaten kucuk , yuzunde kucuk oldugu ıcın gercekten oldugundan kucuk gösterıyo olablırsın.. patronun kendını çocuk işci calıstırıyo gıbı hıssetmış heralde:1: ama sen genede benı dınle gozlerıne koyu renk far sur,gölgelendırmeler yap, rujunuda bi tık koyult göz kalemını bıraz daha kalın cek bence bu yeterlı olur cokta asırı makyaj yapmış olmassın.:23:

O zaman bunu seninle daha iş görüşmesi sürecinde konuşmalıydı. Oh ne ala memleket, sen hem bebek gibi (yani bebek derken doğal güzel anlamında) genç bir bayanı işe al sonra da makyaj yap çocuksu duruyorsun de neden çünkü satış departmanında çalışıyorsun. Bence kendinden ödün verme, ama sana bb kremlerini tavsiye edebilirim her markanın var ve de fiyatları daha gayet uygun, en azından onu sür sonra da biraz allık, yani her zaman yaptığını yap ama öncesinde bb kremini sür. Eğer hala daha dırdır ediyorsa sen bence gizliden gizli iş aramaya başla.

Back
X