İş teklifi daha önce bu alanda çalışan var mı acaba?

Nurkk0

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
2
0
25
QNB Finansbank CV inceleyip aradılar beni iş teklifi için tabi ben başvuruda bulunmadım başlangıçta çok şaşırdım bireysel saha temsilcisi dediler daha önce çalışan var mı örneğin 1 ay çalışıp işten çıkınca sıkıntı oluyor mu arkadaşım bir madde okumuştu işte verdiğimiz eğitim hizmet ücreti alıyoruz diye kendisi ile başlamadan sözleşmeyi iptal etmişti Finansbank tı aynı banka çalışan var mı çalışıp çıkan böyle bir prosedür gerçekten işliyor mu hanımlar?

ya benim eski ev arkadaşım üniversitenin son senesi qnb finansta başlamıştı aynı pozisyon için. bu eğitim için istanbula gönderdiler kızı otelde falan kaldı yeme içme karşılıyorlar galiba. sonra 2-3 ay da devam etti çalıştı ama nasıl çalıştığını anlatamam size eve geldiğinde pestili çıkmış oluyordu. belki o zorlanmıştır ama baskı da gördüğünü anlatıyordu satış yapamadığında limitini tamamlayamadığında günlük olarak yöneticiler sürekli baskılıyormuş. baya zor ve kavgalı bir şekilde ayrıldı diye hatırlıyorum orada, ücret geri ödeme konusundan emin değilim ama olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…