• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş tavsiyeleri

Hayvandostu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
220
77
13
32
Canım kadınlar... Size bir şey danışmak istiyorum,
İstanbul gibi bir yerde işlek bir caddede perde dükkanı açmak ne kadar mantıklı sizce? O işten anlıyor musun VS diye sormayın erkek kuzenim için soruyorum ve evet anlıyor. Annesinin mesleği çünkü yanında uzun zamanlar çalışıp öğrenmiş her şeyi, annesi de gerekirse yardım edecek.
Kendi işini yapan, bu tarz şeylerde deneyim sahibi olanlar biraz yardımcı olabilirler mi acaba?
Kazancı nasıl olur mesela, oturur mu böyle bir ortam da, kötü bir fikir mi neler düşünüyorsunuz?

Canım kadınlar... Size bir şey danışmak istiyorum,
İstanbul gibi bir yerde işlek bir caddede perde dükkanı açmak ne kadar mantıklı sizce? O işten anlıyor musun VS diye sormayın erkek kuzenim için soruyorum ve evet anlıyor. Annesinin mesleği çünkü yanında uzun zamanlar çalışıp öğrenmiş her şeyi, annesi de gerekirse yardım edecek.
Kendi işini yapan, bu tarz şeylerde deneyim sahibi olanlar biraz yardımcı olabilirler mi acaba?
Kazancı nasıl olur mesela, oturur mu böyle bir ortam da, kötü bir fikir mi neler düşünüyorsunuz?
Perdeciler caddesinde mi?Niye bunu soruyorum eğer o cadde ise işler cok iyi değil. Ama baglantılarım var ihracat yapıcam diyorsa bilemiyorum elbette. Kendi işini yapmanın avantajları da var dezavantajları da. Yası kac bu arada?

Bütün esnaflıkta risk kriteri vardır. Bunu en aza indirmek için bir eksper ile görüşüp o cadde, topluluk vs. hakkında durum raporu alması lazım. O zaman ancak karar verebilir açmak mantıklı mı değil mi diye. Burdan bir şey demek yanlış yönlendirme olur

Instagramdada satış yapabilir ufak çaplı baslasin müşteri topladikca yapsın ekonomi berbat durumda malum işleri iyi gitmeyebilir

İyi de bu iş tutar mı sorusunun cevabı onlarda

Yani annesi yıllarca bu işi yaptı kuzen de onun yanında öğrendi ise tutar mı tutmaz mı o bilecek

Geçen yaz salonuma internetten perde aldım 3 pencere var 350 tuttu geçen ay da oğlumun odasına aldım 100 TL tuttu

Bu ortamda ne kadar kar eder bilemem

İsi biliyorsa ve dukkan kendisininse dusunmesine bile gerek yok zarar etmez en azindan.esnafin belini buken dukkan kirasi cunku.ama kiraysa su zamanda is kurmak buyuk risk.is bir duzene oturana musteri edinene kadar idare edecek bir sermayesinin olmasi lazim degilse batar maalesef.

Back
X