• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Stresi

Zeyx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
4
1
1
Merhaba arkadaşlar ben bir ise başladım ilk günden başarısız olacagimi hissettim içime korkular geldi sanki biri bana sen bunu yapamazsın dedi ve akşam eve geldim bu düşünceden dolayi ağladım ve sabah gidip calisamiycagimi söyledim ve gene ağlıyordum içime bir sıkıntı girdi is biraz özgüven ait bir isti asistanlikdi ve ben hiç hayatımda böyle bir is yapmadım bundan dolayı korktum ve yapamadım olayın asıl kısmı şu bu işi bana tanıdık biri ayarlamisti beni arayip sen becereksizsin bunu yapamadin hiçbir işi basaramazsin dedi senin yüzünden mahçup oldum dedi bende kusura bakma dedim ama isteyerek olmadı yapamayacagimi anladım sigortam baslamadan çıkayım dedim şimdi ben o adamı görünce napacim yolda çok utanıyorum mahcubum onlara karşı bana şimdi basit ve ezik gibi bakıyorlar muhtemelen kendimi çok kötü hissediyorum. Her gördüğünde bana sinirli bakicak çok utanıyorum bunu dusundukce napicam bilmiyorum aielemde bana güvensiz bakıyor iş konusunda.

Hakkaten bir asistanlık için neden bukadar acele ettin bu karar için. Adam haklı k bakma

İlk gün gittim is görüşmeye bana eğer işin yoksa bugün beraber calisalim dedi bende tamam dedim korka korka çalıştım cekindim biraz akşam olsada eve gitsem dedim aslında belki başkalarına göre basit bir isti ama bana çok büyük bir yük geldi bende yapamayacagimi anladım sonrada böyle oldu evet adam kendine göre haklı napicam bilmiyorum

Back
X