- 1 Ocak 2017
- 706
- 268
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Yok aslında çok büyük düşünmüyoruz kreş olursa bina altı dükkanda olucak az öğrencili. Spa zaten en az maliyetlisi. Güzellik merkezide lazer falan olmıycak protez tırnak kalıcı makyaj cilt bakımı. Asıl para lazer cihazında o işte. Başka ne olabilir bilmiyoruz açıkçası aklımıza bunlar geldiİyi de bu istedikleriniz 500-600.000₺ den çok daha fazla paralar istiyor
kuzeniniz erkekse tekel açın asıl para oradaYok aslında çok büyük düşünmüyoruz kreş olursa bina altı dükkanda olucak az öğrencili. Spa zaten en az maliyetlisi. Güzellik merkezide lazer falan olmıycak protez tırnak kalıcı makyaj cilt bakımı. Asıl para lazer cihazında o işte. Başka ne olabilir bilmiyoruz açıkçası aklımıza bunlar geldi
Kızlaar merhaba. Ben çook uzun zamandır işsizim. Kuzenimle bir iş kuracağız. Bir yerden para geldi ve bu ikimizinde son şansı gibi bişey. Bu yüzden aslında biraz daha sorunsuz sıkıntısız garanti gibi olan bir iş kurmamız lazım. Sizden fikir almak istedim. 500-600 bin tl bütçemiz var. Aslında güzellik merkezi düşünüyoruz ama çok rakip var ve insanlarla bu kadar yakından iletişim kurmak beni biraz korkutuyo. Onun dışında benim çocuk gelişimi diplomam var kreş olabilir diye düşünüyorum. Birde bebek spası ve yenidoğan fotoğraf stüdyosuda olabilir diyorum. Her türlü fikre açığım siz olsanız ne yapardınız Ankara'da yaşıyoruz bu arada
Bu ekonomide ben cesaret edemezdim açıkçası. Bir de şu mu olsun bu mu olsun diye ihtimaller üzerinden konuşuyorsunuz. Benim hayalim şu yaparım ya da ben şu alanda iyiyim demiyorsunuz. Birbirinden alakasız işler hepsi bana göre. İllaysa spa derim. Bebek fotoğrafçılığı da çok zor. Uyutuyorsun sarıyorsun vs vsKızlaar merhaba. Ben çook uzun zamandır işsizim. Kuzenimle bir iş kuracağız. Bir yerden para geldi ve bu ikimizinde son şansı gibi bişey. Bu yüzden aslında biraz daha sorunsuz sıkıntısız garanti gibi olan bir iş kurmamız lazım. Sizden fikir almak istedim. 500-600 bin tl bütçemiz var. Aslında güzellik merkezi düşünüyoruz ama çok rakip var ve insanlarla bu kadar yakından iletişim kurmak beni biraz korkutuyo. Onun dışında benim çocuk gelişimi diplomam var kreş olabilir diye düşünüyorum. Birde bebek spası ve yenidoğan fotoğraf stüdyosuda olabilir diyorum. Her türlü fikre açığım siz olsanız ne yapardınız Ankara'da yaşıyoruz bu arada
İlk defa duydum nasıl bir şey bu isteme evi?Ben eşimi istifa edip isteme evi açalım diye darliyorum. Bana çok mantıklı geldi bir bakın siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?