Şimdi size şöyle anlatıyım hanımlar. Ticaret Lisesi mezunuyum, muhasebe okudum. Fakat muhasebeden anlamadıgım ıcın mezun olunca o ıse yönelmedım. Staj gördügüm zamandada o kadar cok ıyı yetiştirilmedim. Bi çağrı merkezınde 6 ay calıstıktan sonra sevemedım sıkıldım bunaldım sürekli insanlarla konusmaktan, uğraşmaktan, çıktım.Ben tam 6-7 aydır işsizdim. İlk zamanlar iş aramıyodum taki artık evde bunaldıgımı hıssedene kadar. Mayıs gıbı ıs aramaya basladım ama malesef istedigim gibi yerler, insanlar hıc karsıma cıkmadı. agustosun 12 kadar devam etti. 13 bı ıs buldum tamda ıstedıgım gıbı yerı cok guzel, ınsanları çok ıyı, (maaşallah diyım cidden cok sevdım hepsini). Hafta sonu yok olsada cokta sorun degıl ortamı ısı sevdıkten sonra. Burda sekreter olarak basladım. Ama benı ön muhasebeye almak istediler. İlk bas tamam dedım yapabılırım. Logo go diye bı program var bu prgramı ögrettıler. Ee ögrendım hemde 2 gunde çözdüm programı. Kasa hesabı kontrolü, carı hesap, cek senet, fatura kesıp ısleme,stok bunların hepsini ogrendım hemde 1 hafta gıbı kısa bı sürede. Ama bana oyle bısey çıkardılarkı ısın ıcınden cıkamadım. Nerdeyse ülkedeki tüm bankalarla calısıyolar. Para transferlerı bankalara gıtmeler büyük büyük işler. Bunu duyunca onuda anladım ama yapamazdım cünkü hata yapabılırdım para hesabından hıc anlamam Gözüm korktu basımdada kımse olmuycaktı. Ön muhasebecımız dogum iznine cıkıcaktı. Sadece o donene kadar onun yerıne bakıcaktım. Ama baskı vardı üstümde asla hata olmuycak. Hemen ögrenilcek. Çok korktum vazgectım. Ayagıma gelen fırsatı teptım resmen cok üzgünüm Suankı ısımı kaybetme tehlıkemde vardı oraya gecseydım. Ben onun yerıne cıkınca benım yerımede bırını alıcaklardı dogal olarak. O gelınce ben napıcaktım ? Nolur kızlar bı yardım edın yanlısmı yaptım