iş ortağı arıyorum!!!

elph

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
9
3
40
merhaba herkese. yeni üyeyim arkadaşlar. butik pasta kurabiye işimde benimle bu işi götürebilecek bir iş ortağı,yoldaş aramaktayım. istanbul bahcelievler ve yakınında ikamet edenler, evden iş yapmak isteyen,para kazanma sıkıntısı çeken arkadaşlarım önceliklidir. iki yaşında bir çocugum var ve ailemle yaşadıgım için sermaye,ekonomik güvence konularında hassas birisiyim. bundan dolayı sermaye gerekmeksizin kazancın yarı yarıya paylaşılacagı,evden çalışma imkanı olan ya da dışarda çalışma imkanı olmayan ya da iş kurmak isteyen istekli, azimli bir ortak aramaktayım. lütfen ihtiyacı olanlar benimle iletişime geçsin. bilmemek önemli değil öğreteceğim de. amacım işi büyütmek ve uygun bir ortak bulmak. herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

Burda sanmiyorum bulasin
ortaklık dediğim başta çok ciddi bir ortaklık değil yani önce herkes birbirini tanımalı. dediğim gibi öğretebilirim amacım daha çok iş yapıp ufak bir işletme açmak. bu da kısa süreç değil zaten :) ben de istanbul sosyoloji ve bitiremedim duruyor kenarda. aslında bu platform da ne kadar acık paylaşım yapacagımı henüz bilmiyorum foto yükleyebilr ve gercek isim yazabiliyor muyuz? böbrekçi olmadıgım da cıksın ortaya :)

Bilgilerini yaz biz sana döneriz
_P5A8381.jpg
_P5A8388.jpg
_P5A8389.jpg
_P5A8403_2.jpg
Eki Görüntüle 1697443
SAM_0869.JPG

.. adı instagram hesabım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne malum eklediginiz fotograflarin size ait oldugu? Belki o kisinin adini kullaniyorsunuz? Kim size niye guvensin, siz bir baskasina niye guvenesiniz. Bir suru riski var bu isin..

Ne malum eklediginiz fotograflarin size ait oldugu? Belki o kisinin adini kullaniyorsunuz? Kim size niye guvensin, siz bir baskasina niye guvenesiniz. Bir suru riski var bu isin..
telefon numaram yazıyor

X