• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş / Okul öncesi öğretmen

Heranik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
13
0
6
İstanbul
İstanbul Ataşehir’de yeni açılacak bir anaokulunda görevlendirilmek üzere okul öncesi öğretmenler arıyoruz. İlgilenen adaylarının info@heran.com.tr adresine özgeçmişlerini göndermeleri ya da özel mesaj atmalarını rica ederim.

Aranan Nitelikler:
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
İngilizce bilen
En az 3 sene tecrübeli
Çocuklarla çalışmayı seven,
Etkili iletişim kurabilen,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan,
Hizmet kalitesine önem veren,

bütün kriterlere uyuyorum hatta fazlasıyla uyuyorum yanlız vereceğiniz ücreti buradan yazar mısınız? maaş olarak eğer tatmin ediciyse çalışmayı düşünürüm. üniversite eğitimimi istanbul da tamamladım, yurtdışında staj gördüm. hem buranın hem de yurtdışında staj gördüğüm için oranın eğitim sistemini iyi biliyorum.
maaş görüşülür falan yazmayın lütfen.

İstanbul Ataşehir’de yeni açılacak bir anaokulunda görevlendirilmek üzere okul öncesi öğretmenler arıyoruz. İlgilenen adaylarının info@heran.com.tr adresine özgeçmişlerini göndermeleri ya da özel mesaj atmalarını rica ederim.

Aranan Nitelikler:
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
İngilizce bilen
En az 3 sene tecrübeli
Çocuklarla çalışmayı seven,
Etkili iletişim kurabilen,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan,
Hizmet kalitesine önem veren,

bildirim gelsin diye alıntıladım mesajınızı.

Merhaba vuvu,
İlgili firmanın, kişinin nitelikleri, eğitimi, deneyim süresi doğrultusunda belirlenmiş ücret skalası bulunmaktadır. Aday ile görüşme sonucunun olumlu olması durumunda, adayın nitelikleri doğrultusunda skalada denk geldiği noktada ücret teklifi yapılmaktadır.

bütün kriterlere uyuyorum hatta fazlasıyla uyuyorum yanlız vereceğiniz ücreti buradan yazar mısınız? maaş olarak eğer tatmin ediciyse çalışmayı düşünürüm. üniversite eğitimimi istanbul da tamamladım, yurtdışında staj gördüm. hem buranın hem de yurtdışında staj gördüğüm için oranın eğitim sistemini iyi biliyorum.
maaş görüşülür falan yazmayın lütfen.

Merhaba vuvu,
İlgili firmanın, kişinin nitelikleri, eğitimi, deneyim süresi doğrultusunda belirlenmiş ücret skalası bulunmaktadır. Aday ile görüşme sonucunun olumlu olması durumunda, adayın nitelikleri doğrultusunda skalada denk geldiği noktada ücret teklifi yapılmaktadır.

ne kadar alacağımın belli olmadığı bir iş için bahçeşehir'den kalkıp ataşehir'e gelemem. teşekkür ederim.

Back