- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
inşallah ya.pek bşey de diyemiyorum darlanmasın çocuk diye.daha yaşı da genç ama...şimdiden strese girme. hayırlısıyla bi teskeresini alsın gelsin illaki iş bulur
bence de darlama oğlanıinşallah ya.pek bşey de diyemiyorum darlanmasın çocuk diye.daha yaşı da genç ama...
sen içini ferah tut derdinin dermanı bendeselam kızlar hepinize.
Sevgilim 21 yaşında ,askerden gelecek 6 gün sonra .ve iş bulması lazım her askerden ngelen genç erkekte olduğu gibi :) lise bilgisayar mezunu .ben küçük ilçede oturduğum için şartları pek tahmin edemiyorum en az 1400 maaşla çalışabileceği bi iş bulabilir mi sizce? Özel güvenlik olmayı düşünüyor.açıktan da üniversite okumayı düşünüyor.Ne önerirsiniz bize.? gerçekten çok önemli bizim için.bana bi akıl verin kızlar.umutsuzluğa kapıldım artık iş bulamaz diye çok korkuyorum.benmde atamalarm var haziranda büyük ihtimal atanırım gibi.ailem onaylamıyor bizi.iş olmadığı için.herşey işe bağlı yanikendisi çabalar ona bu konuda güveniyorum,ne varsa deniycm elimdengeleni yapıcam bana güven sen diyor .ama ben artık umudumu sanki kaybettim.
aga bugün coştugelin gerdeğe girer,
eşiyle tam ilişkiye girecekken ağlamaya başlar.
eşi şaşırır,
ne olduğunu anlayamaz ve sorar;
ne oldu,
yanlış bir şey mi yaptım?
kadın ağlayarak kapının üstünde aslı duran baltayı gösterir ve der ki,
biz şimdi ilişkiye girersek,
bu ilişkiden gebe kalırsam,
çocuğumuz olursa ve bu kapının altından geçerken o balta çocuğumun kafasına düşerse ve ölürse,
ben ne yaparım o zaman?
nasıl dayanırım bu acıya?
yaşayamam o zaman.
napim amasen içini ferah tut derdinin dermanı bende
aga bugün coştu
takılıyorum kız baya eğlendim sayende devam et böylenapim ama
sen söyle kuzum ben napim
bende eğleniyorum napimtakılıyorum kız baya eğlendim sayende devam et böyle
bence de darlama oğlanızaten askerden geliyor,kolay mı? gelsin biraz kafa dağıtsın da iş bulunur,yeter ki çalışmak istesin.
gelin gerdeğe girer,
eşiyle tam ilişkiye girecekken ağlamaya başlar.
eşi şaşırır,
ne olduğunu anlayamaz ve sorar;
ne oldu,
yanlış bir şey mi yaptım?
kadın ağlayarak kapının üstünde aslı duran baltayı gösterir ve der ki,
biz şimdi ilişkiye girersek,
bu ilişkiden gebe kalırsam,
çocuğumuz olursa ve bu kapının altından geçerken o balta çocuğumun kafasına düşerse ve ölürse,
ben ne yaparım o zaman?
nasıl dayanırım bu acıya?
yaşayamam o zaman.
napim ama
sen söyle kuzum ben napim