- 26 Nisan 2011
- 110
- 17
- 298
- Konu Sahibi benesmeralda
Arkadaşlar İzmir de yaşıyorum.4 yıl önce işimin yoğunlyuğundan dolayı doğum sebebiyle işten ayrıldım.Uuzuuuun bir dönem dinlenmiş oldum. Kardeşimin de eşinden boşanması ile hem ona deestek olmak için hem de kendi ihtiyaçlarım için birşeyler yapmayı düşündük.İkimizin de iki çocuğu var bundan olsa gerek ilk önce kreş fikri geldi aklımıza biraz çevre araştırması yaptım oğlumun kreşi ve çevre kreşler vs. aslında işin temiz saatleri belli kazançlı bir iş gib geldi fakat çok riskli bir iş olduğunu ve ağır sorumluluk gerektirdiğini karşıdan gördüğümden farklı olduğu konusunda uyarılar aldım;ikinci olarak cafe işi geldi aklımızdan bu işinde çok yıpratıcı olduğunu kendine ve ailene ayıracak vaktinin kalmadığını çalışanlara bağımlı olduğunu söylediler,açıkçası umudum kırıldı.İki kardeş önceki işklerimizden edindiğimiz tecrübe ve kişilik özelliklerimizden dolayı insanlarla kolay iletişim kurabilen prezantabl hırslı ve çalışkan bir yapıya sahibiz.Kardeşimin maddi manevi benimde ruh sağlığım için acil işe ihtiyacımız varne iş yapabileceğimiz konusunda ve ayrıca kreş ve cafe ile ilgili tecrübeleriniz var ise eğer lütfen bize yardımcı olup fikirlerinizi paylaşın
Son düzenleme: