• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş kur meslek edindirme kursu!!!

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kk güzel bayanları
Hemen konuya gireyim arkadaşlar.Bugün nette dolaşırken bir işsiz olarak işkur kaydım var ve bende işkur sitesini gezerken şöyle bir başlık gözüme takıldı meslek edindirme kursları diye hemen izmirde oturduğum için şehrimi seçtim ve baktım orada her türlü ücretsiz kurs yayınlanıyormuş şuan da tesadüfen gördüm İzmir de Konak İş Kurumunda hasta kayıt görevlisi adında bir meslek edindirme kursu açılmış bende bunu görünce başvurdum direk hastahanelerde hasta kabul bilgi işlem gibi bölümlerde yer alınabiliyormuş ayrıca kurs sonunda sertifika veriliyor kurs 35 gün sürüyormuş bende evde oturmaktan sıkılmış bir insan olarak kendimi geliştirme yolları ararken bunu buldum hani bu konuda bilgisi olan bu tür kursa gidipte bir işe başlayan var mı aranızda canlarım? fikri olanlar lütfen bana yardımcı olabilirmisiniiizzzz başvururkende istihdam garantili diyordu sertifikada ayrıca iş kur ve milli eğitim bakanlığı onaylı olucakmış...

Bu kurslar çok iyi ama bir şartı var, 2 yıl içerisinde başka bir kursa katılamıyorsunuz (işkur'un kursları).
Ama umarım senin için iyi olur, istihdam garantisi çok güzel :)

Bu kurslar çok iyi ama bir şartı var, 2 yıl içerisinde başka bir kursa katılamıyorsunuz (işkur'un kursları).
Ama umarım senin için iyi olur, istihdam garantisi çok güzel :)

canım cevabın için çok teşekkür ederimmm:) bende evde boş boş oturduğum için ön lisans mezunuyum açıköğretimden de devam ediyorum ama malesef Türkiyenin acı gerçeği işsizlik:( iş bulamıyorum yok yok yok bende evde boş boş oturmaktansa kendimi geliştirme yolları ararken bu kursu buldum:) hem ücretesiz oluşu hemde iş garantili oluşu beni daha çok kayıt olamaya itti düşündürdü ücretli kursa gidemiyorum çünkü aileme yeterince yük oldum ama bunun ücretsiz oluşu beni sevindirdi:)
2 yıl içerisinde başka katılamayacağımı bilmiyordum ama olsun sağlık olsun zaten kpss ye hazırlanıyorum en azından farklı bir dalda sertifikam olur ve kim bilir birgün işime yarar:) çok sağolun:)

ben de izmirdeyim ama işkurun hep tornacı -vinç operatörü kursu olurdu. şaşrdım başka ne gibi kurslar var acaba şifremi unuttum giremiyorum :44:

ben de izmirdeyim ama işkurun hep tornacı -vinç operatörü kursu olurdu. şaşrdım başka ne gibi kurslar var acaba şifremi unuttum giremiyorum :44:

canım çağrı merkezi ve hasta kayıt görevlisi kursu var ancak şifremi unuttumdan erişebilirsin tekrardan hesabına

Back