• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş konusunda yardımcı olur musunuz PENDİK VE METRO GUZERGAHİ

Sinemkim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
7
2
1
49
Merhabalar.Eşim 2 senedir işsiz , malum piyasalarda bozuk yaşı 45 üstü olduğu için işçilik dahi bulamadı ( kariyer sahibiydi)..Ben lise mezunu 42 yaşındayım 1 cocugum üni okuyor birisi küçük (küçük çocuğum için bakımı sorun degil ailem yardımci bakiminda)..Madden ihtiyaç dolayisiyla Şartlari iyi Parttime iş arıyorum. Çocuk ve bebek bakiminda tecrübeli ve referansliyim ,ayrıca Saatleri uygun Fabrika işide olabilir ..Yardımcı olan Arkadaşlar iş konusunda msj atabilirsiniz ,şimdiden teşekkürler..(İstanbul Pendik'te oturmaktayim)

Son düzenleme:
Merhabalar. Eşim 2 senedir işsiz , malum piyasalarda bozuk yaşı 45 üstü olduğu için işçilik dahi bulamadı ( kariyer sahibiydi)..Ben lise mezunu 42 yaşındayım 1 cocugum üni okuyor birisi küçük (küçük çocuğum için bakımı sorun degil ailem yardımci bakiminda)..Madden ihtiyaç dolayisiyla Şartlari iyi Parttime iş arıyorum. Çocuk ve bebek bakiminda tecrübeli ve referansliyim ,ayrıca Saatleri uygun Fabrika işide olabilir ..Yardımcı olan Arkadaşlar iş konusunda msj atabilirsiniz ,şimdiden teşekkürler..
Umarım istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz, demek için geldim.

Merhabalar. Eşim 2 senedir işsiz , malum piyasalarda bozuk yaşı 45 üstü olduğu için işçilik dahi bulamadı ( kariyer sahibiydi)..Ben lise mezunu 42 yaşındayım 1 cocugum üni okuyor birisi küçük (küçük çocuğum için bakımı sorun degil ailem yardımci bakiminda)..Madden ihtiyaç dolayisiyla Şartlari iyi Parttime iş arıyorum. Çocuk ve bebek bakiminda tecrübeli ve referansliyim ,ayrıca Saatleri uygun Fabrika işide olabilir ..Yardımcı olan Arkadaşlar iş konusunda msj atabilirsiniz ,şimdiden teşekkürler..
İlla İstanbul demiyorsanız Tekirdağ'a bağlı yoğun sanayi bölgelerinde iş bakın derim.

Back
X