İş Konusu

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.612
4.391
31
Arkadaşlar şuan mevcut işimde
Vardiyalar şu şekilde
05.00
14.00
10.00 / 19.00
13.30/22.30
23.00/08.00
Şimdi beni akşam 10 vardiyasindan Sabah 5 vardiyasina 2 günde bir çağırıyorlar şu ara eleman eksiği var diyerek ve ben çok yoruluyorum hastane market sektörüne göre daha tempolu.
Yemek saatlerine uymak zorundasınız.Kosturmaca ve dikkatli olmak zorundasınız.1 saat içinde yeri geliyor 60 kişiden fazla kişiye yemek dagittimiz oluyor.

Ve başvurduğum market m...s siz anladiniz şuan benim maaşım 17.000 düz asgari ama orada maaşım 21.000 olacak.Kasiyer olarak çalışacağım.Burada kızlar giriş çıkış yaptırma sigortana diyorlar.

Sizce ne yapmalıyım?

Çalışacağım market uzakta servisi var.Gece uyuma sansim var.Suanki isyerimde sabah 5'te servis var.Fakat 3 dakika bekleyip almıyorlar servise.

Kız yine mi sen? Bak ben senin konularına göz attım bir dur artık dur sende hiç dur modu yokmu ben dahil burda herkes sana yorum yaptık ama sen duramıyorsun. İş konusu olunca kesin sensin diye tahmin ediyorum yanılmamışımda. Yahu çalişmak zorundasın herkes şu zamanda çalışmak zorunda mevcut işine sebat et ve al maaşını koy cebıne bak şu yıl sonu heryer çıkış verecek sahip çık ekmeğine akıllı ol lütfen

Vardiyalar şu şekilde
05.00
14.00
10.00 / 19.00
13.30/22.30
23.00/08.00
Şimdi beni akşam 10 vardiyasindan Sabah 5 vardiyasina 2 günde bir çağırıyorlar şu ara eleman eksiği var diyerek ve ben çok yoruluyorum hastane market sektörüne göre daha tempolu.
Yemek saatlerine uymak zorundasınız.Kosturmaca ve dikkatli olmak zorundasınız.1 saat içinde yeri geliyor 60 kişiden fazla kişiye yemek dagittimiz oluyor.

Ve başvurduğum market m...s siz anladiniz şuan benim maaşım 17.000 düz asgari ama orada maaşım 21.000 olacak.Kasiyer olarak çalışacağım.Burada kızlar giriş çıkış yaptırma sigortana diyorlar.

Sizce ne yapmalıyım?

Çalışacağım market uzakta servisi var.Gece uyuma sansim var.Suanki isyerimde sabah 5'te servis var.Fakat 3 dakika bekleyip almıyorlar servise.
Kasiyerlikte başarılıysanız, kasa açığı vermiyorsanız; m..r.s markete geçin.

Kasiyerlikte başarılıysanız, kasa açığı vermiyorsanız; m..r.s markete geçin.
Oraya gectikten 3 gun sonra ordan sikayetlenecek. Sanki nurankayi tanimiyoruz. DNAsinda calismak yok. Biriyle evlenip ev hanimi olmasi lazim ACİL.

Nur, birkaç aydır bu vardiya düzeni ile hastane yemekhanesinde çalışıyor. Şartları daha iyi bir iş imkanı bulduğunda yer değişimi düşünmesi de normal.
2-3 aydir hastanedeydi. Daha once de benzer bir markette calismisti ordan da sikayetleniyordu. Max 3 ay veriyorum siradaki yere de. Babasi calis dedigi icin zoraki ise giriyor. 2-3 ayda mizmizlanip cikiyor.

Vardiyalar şu şekilde
05.00
14.00
10.00 / 19.00
13.30/22.30
23.00/08.00

Sizce ne yapmalıyım?

2-3 aydir hastanedeydi. Daha once de benzer bir markette calismisti ordan da sikayetleniyordu. Max 3 ay veriyorum siradaki yere de. Babasi calis dedigi icin zoraki ise giriyor. 2-3 ayda mizmizlanip cikiyor.

Nuran sen o işe geçince ondan da mutsuz olup şikayet edeceksin. Senin çalışasın yok. Otur oturduğun yerde ya
Arkadaşlar şu an Nur'a haksızlık ediyorsunuz yalnız. Hangimiz iş şartlarımızı iyileştirmeye çalışmayız ? Nur'un şu an çalıştığı yerde vazgeçemeyeceği bir kıdemi, birikmiş tazminatı vb yok. Daha iyi şartlara sahip bir iş imkanı varsa neden değerlendirmesin ?

Asgari ücretli olarak çalışılan yazdığı vardiya sistemine kıyasla, m... r.s markete geçip 4 bin TL daha fazla gelir sağlaması daha mantıklı.

İyi bir kasiyerse, kasa açığı vermeden çalışıyorsa geçmeli.

Arkadaşlar şu an Nur'a haksızlık ediyorsunuz yalnız. Hangimiz iş şartlarımızı iyileştirmeye çalışmayız ? Nur'un şu an çalıştığı yerde vazgeçemeyeceği bir kıdemi, birikmiş tazminatı vb yok. Daha iyi şartlara sahip bir iş imkanı varsa neden değerlendirmesin ?

Asgari ücretli olarak çalışılan yazdığı vardiya sistemine kıyasla, m... r. s markete geçip 4 bin TL daha fazla gelir sağlaması daha mantıklı.

İyi bir kasiyerse, kasa açığı vermeden çalışıyorsa geçmeli.
Geçsin kuşum ama 2 güne onun da konularını okuyacağız bunu biliyoruz sadece bunu söylüyoruz

Geçsin kuşum ama 2 güne onun da konularını okuyacağız bunu biliyoruz sadece bunu söylüyoruz
Bu kadar olumsuz düşünmüyorum ben. Nur'un özel hayatına dair konularından bağımsız olarak sadece iş konularını okuduğumuzu varsayalım.

Önceki iş yerindeki sorun da servis güzergahının çok ters olmasıydı. Bazı yerlerde cidden böyle bir sorun var. Firma birden fazla servis veya farklı servis güzergahı imkanı sunmuyor. Uyan kullanır, uymayan kendi imkanıyla gelir diyorlar.

X