Merhabalar,
Bana gelen bir eğitim duyurusunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Anladığım kadarıyla iki ayrı gruba iki ayrı eğitim veriyorlar. Web sitesinden anladığım kadarıyla çalışmayan ve iş arayan kadınlara iş imkanı sağlayan eğitimler 9 Mayıs'ta veriliyor. 10 Mayıs'ta da çalışan veya uğraşı olup da bunu ticari faaliyete çevirmek isteyen kadınlara girişimcilik eğitimleri veriliyor. Başvuru için aşağıda bir internet sitesi var, oradan kayıt yapılabiliniyor.
Duyuruyu aşağıda paylaşıyorum. İş arayan veya kendi işini kurmak isteyen arkadaşlar için bir fırsat olabileceğini düşünüyorum.
Teknolojide Kadın Hareketi eğitimlerinin İstanbul ayağı 9 10 Mayıs 2012 tarihlerinde yapılacaktır.
Teknolojide Kadın Hareketi projesi ile Türkiyenin çeşitli illerinde iş hayatına katılmak isteyen ve iş hayatında olup girişimci olmak isteyen kadınlara teknoloji kullanımı, satış pazarlama teknikleri, kişisel gelişim ve girişimcilik eğitimleri ve eğitim sertifikaları verilecektir.
Henüz iş hayatında olmayan ve iş hayatına katılmak isteyenler, 9 Mayıs Çarşamba günü, hali hazırda iş hayatında olup girişimci olmak isteyenler ise 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek eğitime katılabilir.
· 9 Mayıs Çarşamba günkü eğitimlere katılmış ve sertifikasını almış olan katılımcılar, yapacakları başvuru sonrasında bir elemeden geçirilerek Vodafoneda staj yapma veya çalışma imkanı bulabilecektir.
· 10 Mayıs Perşembe günkü eğitimlere katılmış ve sertifikasını almış olan katılımcılar için ise tüm illerdeki eğitimler tamamlandıktan sonra bir "Girişimcilik Yarışması" düzenlenecektir. Yarışmanın ödülü ise iş fikrinizi hayata geçirmenizi sağlayacak can suyu sermayesidir.
Her iki eğitime de katılım sayısı sınırlı olduğundan katılmak istediğiniz eğitimin başvuru formunu 7 Mayıs Salı gününe kadar
Eğitime Başvurun | mWomen Projesi adresinden doldurmanızı rica ederiz.
Katılım ücretsiz olup kayıt sırasına göre belirlenecektir.
09 Mayıs 2012 Çarşamba 09:30 16:30
Henüz iş hayatına katılmamış olan kadınlar
10 Mayıs 2012 Perşembe 09:30 16:40
Hali hazırda iş hayatında olan kadınlar
Yer: Vodafone Genel Müdürlük
Büyükdere Cad. No: 251 PK: 34398 Maslak/İstanbul