Ben 2.üni olarak açıköğretim okumuştum, yardımcı olmak isterim ancak senin sorun tam olarak ne anlayamadım.
Hangi bölümdesin şuan ve okumak istediğin bölüm ne? İş imkanları yoğun bi meslek istiyorsun fakat meslek böyle bişey değilki önemli olan senin bu mesleğe olan ilgin
canım interntten araştırsana.neden burdan soruyosun.buraya girmeyi biliyosan internet kullanmayıda biliyosun demektir.aa
Meslek lisesinde hangi bölümde okuyorsun canım? O bölüm üzerinden direk 2 senelik geçiş yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla senin için daha kolay olmaz mı?
Makine ressamı tahminim çizimle alakalı bir bölümdür. O sebeple desinatörlük tarzı gene çizimle ilgili olan meslekleri seçmen senin için iyi olabilir. Veya tercih edilebiliniyor mu bilmiyorum ama grafikerlikte okuyabilirsin diye düşünüyorum.
makine ressamıyım.. ewt 2 senelik hakkımız var ama ist. içi yok.. hem ailemden uzak olmak istemiyorum.. üniversite ortamları belli.. hemde hem okuyup hem çalışmak istiyorum..
Üniversite de ilk defa başka şehre gitmek istemeyen bir öğrenci gördüm çok şaşırdım canım gerçekten tebrik ederim seni
Makine ressamlığı hakkımda benim pek bir bilgim yok canım, ben lojistik ön lisanstan işletmeye geçtimHakkında hayırlısı canım, benden tavsiye bölümünü seçerken 50 kere düşün 1 kere karar ver canım..
anadolu üniversitesi ve istanbul üniversitesinin açıköğretim fakültesi sitelerini inceleyerek başlayabilirsin
benim bildiğim anadolu üniversitesinde 2 yıllık sözel halkla ilişkiler var diğerleri biraz daha zor olabilir illede sözel isteyen biri için
birde yeni açılan bölümleri inceleyebilirsin git gide çoğalıyorlar
senin branşın biraz farklı olduğu için muhasebe gibi bölümler zor gelebilir
yine de en uygun mesleğe kendin karar vermelisin
şimdiden başarılar ...
açıköğretim büro yönetimi sekreterlik okumanı öneririm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?