• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş hayattaki yılanlar

Lizzie8919

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
261
134
103
. Sürekli müdürün odasında artık iş dışında da ) Hırslı insanlarla çalışmaya alışkınım fakat işin ucu etik olmayan şeylere doğru kayınca ne yapacağımı bilemedim haksızlık yapıldığını ve cok tehlikeli birisi olduğunu biliyorum ama özel sektörde bilen bilir zamınızdan tutunda kariyeriniz tamamen yöneticinize bağlıdır , yönetici de bekar ve çok da hakkaniyetli sayılmayacak birisi acıkcası haksızlığa uğradığımı düsünüyorum siz böyle insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz

Son düzenleme:
Yöneticin bekar olduğunu vurguladığınıza göre aralarında bir ilişki olduğunu düşünüyorsunuz.

Ben yerinizde olsam hiç onu bunu karıştırmadan gidip yöneticiden olumsuz değerlendirmemin nedenini sorardım. Belki kızla hiç ilgisi yoktur, öğrenmiş olursunuz. Belki de vardır, kendinizi açıklama imkanınız olur.

Bence böyle düşünmek sizi içten içe üzer.
Açıkça konuşun yoneticinizle kendinizi anlatın.
Ondan da geri bildirimler isteyin.
Belki siz mizaç olarak boylesiniz ama onların görmek istediği bir profil varsa böyle düşük puan vermeleri de normal geldi bana.

Back
X