- 7 Şubat 2025
- 2
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi birkusmisali1
-
Bence biraz özeleştiri yapmanız gerek. Tabii imkansız değil ama sizin çok temiz, düzgün, kendi halinde, iyi çalışan biri olup tüm şehrin anlaşmış gibi size düşman olması hayatın olağan akışına aykırı. Bazı insanlar her şeyi çok kişisel algılıyor. Her söylenende, yapılanda artniyet arıyor, kendisine söylenmeyen şeyleri üstüne alınıyor vs. Yaşadığınız şeyleri bilmiyoruz, belki siz de öyle bir insansınızdır. Benimki sadece bir tahmin tabii.İyi akşamlar. Belki bir tavsiyesi olan olur veya nasihat moral vermek isteyen olur diye bu yazıyı yazıyorum. Şimdiden teşekkürler. Uzun süredir iş hayatındayim bu süreçte sürekli sevmediğim ortamlarda bulundum. Her sabah ise nefretle gitmek akşam mutsuz yorgun dönmek çok yıprattı. Bu mutsuzluğumun sebebi iş yerlerinde mobbinge maruz kalıyorum eziliyorum. Çok temiz düzgün bir insan evladıyım kimseye zararım yok sadece işimi yapıyorum ama neden her girdiğim işte aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de insanım köle muamelesi görüyorum resmen. Çok gir çık yaptım bu yüzden belki daha iyi bir yer olur diye ama asla hiçbir yer beklentimi karşılamadı. Sürekli ya yaptığım işe karışıyorlar ya arkamdan dedikodu ya şikayet etme falan.. anlamıyorum sessiz kendi halinde biriyim diye mi bütün bunlar..? Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Çok üzerime gidiliyor. Koskoca şehirde sanki herkes sözlesmis gibi bana düşman. Acil paraya ihtiyacım var çalışmak zorundayım. Yok mu şöyle evden çalışabileceğim ya da insanların olmadığı tek başıma dışarıda calisabilecegim meslekler? İşin zorluğu önemli değil artık mobbinge maruz kalmayacağım bir iş istiyorum sadece..
Anladığım kadarıyla hayatınızda hiç mobbinge maruz kalmamissiniz. Hadi diyelim kısmen haklısınız ama bu yine de benim iş yerlerinde ezildiğim gerçeğini değiştirmiyor. Ozelestiriyi benden önce yapması gereken insanlar var. Her şeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum ama iş yerinde birinin beni sebepsiz yere müdüre şikayet ermesi ne kadar mantıklı? Öncesinde beni şikayet eden kişiye de benimle ilgili bir sıkıntın mı var dediğimde yok demişti.Bence biraz özeleştiri yapmanız gerek. Tabii imkansız değil ama sizin çok temiz, düzgün, kendi halinde, iyi çalışan biri olup tüm şehrin size düşman olması hayatın olağan akışına aykırı. Bazı insanlar her şeyi çok kişisel algılıyor. Her söylenende, yapılanda artniyet arıyor, kendisine söylenmeyen şeyleri üstüne alınıyor vs. Yaşadığınız şeyleri bilmiyoruz, belki siz de öyle bir insansınızdır. Benimki sadece bir tahmin tabii.
Maalesef bu zamanda özellikle iş yerinde sert bir duruş sergilemek gerekiyor. Söylediğiniz durum benimde başıma geliyor. Moralinizi bozmayın sesinizi cikartmaktan da korkmayın.İyi akşamlar. Belki bir tavsiyesi olan olur veya nasihat moral vermek isteyen olur diye bu yazıyı yazıyorum. Şimdiden teşekkürler. Uzun süredir iş hayatındayim bu süreçte sürekli sevmediğim ortamlarda bulundum. Her sabah ise nefretle gitmek akşam mutsuz yorgun dönmek çok yıprattı. Bu mutsuzluğumun sebebi iş yerlerinde mobbinge maruz kalıyorum eziliyorum. Çok temiz düzgün bir insan evladıyım kimseye zararım yok sadece işimi yapıyorum ama neden her girdiğim işte aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de insanım köle muamelesi görüyorum resmen. Çok gir çık yaptım bu yüzden belki daha iyi bir yer olur diye ama asla hiçbir yer beklentimi karşılamadı. Sürekli ya yaptığım işe karışıyorlar ya arkamdan dedikodu ya şikayet etme falan.. anlamıyorum sessiz kendi halinde biriyim diye mi bütün bunlar..? Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Çok üzerime gidiliyor. Koskoca şehirde sanki herkes sözlesmis gibi bana düşman. Acil paraya ihtiyacım var çalışmak zorundayım. Yok mu şöyle evden çalışabileceğim ya da insanların olmadığı tek başıma dışarıda calisabilecegim meslekler? İşin zorluğu önemli değil artık mobbinge maruz kalmayacağım bir iş istiyorum sadece..
Yani şöyle ki kanka memleketteki özel sektör genel olarak b.ktan. Her yerde mobbing var görmüşsün işte, baka yere gidersen de aynen böyle olacak. Bu noktada 2 seçeneğin var a. öantanı toplayıp başka ülkeye taşınacaksın b. sinir hastası olmadan mobbingle baş etmeyi öğreniceksin. 2. seçeneğe yönelirsen insanları kovalamayı, pabuç bırakmamayı öğrenmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?