İşimi seviyorum, zor koşullarda çalışıyorum ama işimi seviyorum, faydalı olmak güzel bişi.işe yaramak üretime katılmak beni iyi hissettiriyor ama sorunlarım var, ne gibi, mesela arşivden dosya istenecek, arşivci dosyalarımı zamanında getirmiyor, diğer personelle bir olup laf çakıyor.ben öğle molasında bile işler yürüsün diye çalışırken arşivci eline telefon internette dolaşıyor ve müdür hiçbişi demiyor.bir gruplaşma var bana karşı, kimseyle muhatap değilim, ben sadece işimi yapıyorum, sevmiyorum personeli ama saygı çerçevesindeyiz, mesela konuşurken siz biz hanım vs diyorum, geçen ay beni geçici göreve göndereceklerdi, kabul etmedim, açtım telefonu ve konuştum yönetimle ve ben gitmedim...Geçerli sebeplerim vardı.Yönetime de müdüre de kafa tuttum, haklıydım...Ondan sonra personel, müdürü tuttu ve yalnız kaldım, laf çakma vs oldu, neyse ki hepsinin hakkından geldim.Şu an üst yönetimle de aram kötü, deli gibi çalışıyorum, ben sadece işimi yapıyorum ama müdüre güvenip işini yapmayanlar sinirimi bozuyor, çünkü iş yürümüyor....Anlamıyorum müdüre yağ çekince çalışmamak hak mı,mesai de kalıyorum işler yetişsin diye, işten başka hiçbişi düşünmüyorum, insanlarla konuşmuyorum ama işimi iyi yapıyorum yine de ilk geçici göreve ben göndeirlmek isteniyorum, dediklerimi personel takmıyor, iş yaptıramıyorum, zamanında müdürü de şikayet etmiştim, şimdi arşivciyi de müdüre şikayet ettim'bakın müdür bey, biz burda iş yapıyoruz, öğle yemeğinde bile çalışıyorum, bir dosya arşivden gelmiyor, böyle olmaz dedim' müdürün sesi çıkmıyor, sonra o arşivcinin arkadaşı geliyor, kocaman adam diyor ki'burada birileri artistlik yapıyormuş, yapmasın', ben kadın başıma bunu diyenin yanına gidiyorum 'ahmet bey iş çıkışı 5 dakika konuşalım' tamam diyor, adama diyorum ki 'ahmet bey ben burada işimi yapıyorum, buradaki insanlar benim için işini yapabildikleri ölçüde varlar, benim olduğum ortamda genelleme yaparak konuşma' 'mesela ' diyor 'örnek vermeyeceğim, yapma ahmet bey illa gerekeni mi yapmam lazım diyorum ve çekip gidiyorum, o arkamdan hala örnek ver örnek ver diye bağırırken...Bu iş nasıl çözülür, işini yapmayan insanlarla nasıl baş edilir, bir de müdüre yalakalık görüyorum, nasıl çözülür bu kusura bakmayın o kadar doluyum ki