İş görüşmesine gideceğim ama

Alanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
283
707
33
39
Kızlar merhaba,
Haftaya bir iş görüşmesine gideceğim.Gitmeden önce şirket çalışanlarını stalklayayım dedim ama kızlar şirket çalışanları özellikle kafınlar çok fit, çok bakımlı.Ben ise şişman ve makyaj yapmayan biriyim.
Şimdi yarın alışverişe çıkacağım ve kıyafet alacağım.Kumaş siyah bir pantolon ve açık renk bir gömlek giymem nasıl olur sizce?Saçlarımı fönleyeceğim ve sadece göz makyajı yapacağım.Dış kıyafettr ise gri bir kap boynumda da şal olacak.
Otururken şalı çıkarmalıyım.ince güzel bir şal belki biraz zayıf gösterir.
Şirket kurumsal bir firma ve benim işimin insanlarla yüzyüze olmayacağını belirteyim.
Çok sıkıntı oldu bu durum.Sizce şişman bir kişi iş görüşmesinde nasıl giymeli?
Kilomu söylemeyeceğim ama armut tipli kolları ve bacakları kalın olan biriyim,belirteyim.

Kızlar merhaba,
Haftaya bir iş görüşmesine gideceğim.Gitmeden önce şirket çalışanlarını stalklayayım dedim ama kızlar şirket çalışanları özellikle kafınlar çok fit, çok bakımlı.Ben ise şişman ve makyaj yapmayan biriyim.
Şimdi yarın alışverişe çıkacağım ve kıyafet alacağım.Kumaş siyah bir pantolon ve açık renk bir gömlek giymem nasıl olur sizce?Saçlarımı fönleyeceğim ve sadece göz makyajı yapacağım.Dış kıyafettr ise gri bir kap boynumda da şal olacak.
Otururken şalı çıkarmalıyım.ince güzel bir şal belki biraz zayıf gösterir.
Şirket kurumsal bir firma ve benim işimin insanlarla yüzyüze olmayacağını belirteyim.
Çok sıkıntı oldu bu durum.Sizce şişman bir kişi iş görüşmesinde nasıl giymeli?
Kilomu söylemeyeceğim ama armut tipli kolları ve bacakları kalın olan biriyim,belirteyim.

Şişman tabiri nasıl bir tabiri önce bunu düşünün. Size bir şey soracağım. Boyunuz ve kilonuz nedir? Ayrıca içerisinde bulunduğunuz durumdan(kilodan) siz memnun musunuz. Eğer memnunsanız birileri sır zayıf diye yada öyle görünüyor diye dünya üzerinde sadece 34-36 beden insanlar. Bu bir tercih meselesi. Boyum 1.55 kilom 48. Bundan iki sene önce 64 kiloydum. Kendi kararımla ve kilomdan memnun olmadığım için kilo verdim mutlu olsam vermezdim. Diyeceğim şu ki mutluysanız kendi stilinize uygun en şık kıyafetlerinizle ve tabiki vücudunuza uygun kıyafetler ile görüşmeye gidin sonucu bekleyin. Diyeceklerim bu kadar

Şişman tabiri nasıl bir tabiri önce bunu düşünün. Size bir şey soracağım. Boyunuz ve kilonuz nedir? Ayrıca içerisinde bulunduğunuz durumdan(kilodan) siz memnun musunuz. Eğer memnunsanız birileri sır zayıf diye yada öyle görünüyor diye dünya üzerinde sadece 34-36 beden insanlar. Bu bir tercih meselesi. Boyum 1.55 kilom 48. Bundan iki sene önce 64 kiloydum. Kendi kararımla ve kilomdan memnun olmadığım için kilo verdim mutlu olsam vermezdim. Diyeceğim şu ki mutluysanız kendi stilinize uygun en şık kıyafetlerinizle ve tabiki vücudunuza uygun kıyafetler ile görüşmeye gidin sonucu bekleyin. Diyeceklerim bu kadar
ben memnun değilşm tabiiki.Bu konuda diyete başladım yapıyorum,zayıflamaya çalışıyorum

İşin gereklerine göre ve sizin yapacağınız işteki pozisyonunuza göre değişir. Örneğin bir yazılımcı saçını fönlemek makyaj yapmak zorunda değildir sadece kendi için yapar bunları. Ancak yazılım ürünlerini pazarlayan kişinin giyimi kuşamı hoş, kişi de bakımlı ve temiz olmalıdır.
İş görüşmesinde pozisyonunuz ne olursa olsun bakımlı olun. Yukarıda bahsettiğim gibi emek, beceri, analitik zeka gerektiren bir iş ise rahat olun kilonuz ne olursa olsun önemli değildir.
Not: Akademik danışmanlık firması mı? Öyleyse hiç önemli değil.

Son düzenleme:
ben memnun değilşm tabiiki.Bu konuda diyete başladım yapıyorum,zayıflamaya çalışıyorum

O zaman şuan bununla ilgili yapacağınız tek şey vücudunuza uygun kıyafetler seçip giymek sadece. Sizi sadece kilonuz sebebi ile işe almayacak bir firma ise zaten almasın.

Bence çok dar olmayan bir gömlek ve bir kumaş pantolonla hoş görunebilirsiniz. Ama makyaj olmalı bence cok abartılı olmamak kaydıyla sadece göz makyajı bence cok az olur. Açık tonlarda likit mat ruj sürebilirsiniz bulaşma derdi olmaz fondoten ve allikta şart bence. Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz bakımlı giderseniz

Bizim şirkette tombul bir kadın var canım hepimize șıkliğı güler yüzlügü ile taș çıkartır Öncelikle kendine güven rahat edebileceğin bir kombin seç ve güler yüzlü ol.bol şanslar

Sen vücuduna yakışan şeyleri artık öğremişsindir.Bende zamanında hayli kilolu bayandım ve çalışma ortamımda senin anlattığın gibi iş arkadaşlarım vardı.Giyinişime çoğu zaman övgüler de alırdım yani bu sende bitiyor ne yakışıyorsa giyin ve git.

Back
X