İŞ GÖRÜŞMESİNDE TANIDIK BİRİNİ GÖRDÜM ÇALIŞTIĞIM FİRMAYA SÖYLER Mİ?

neepolyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
2
0
1
31
Merhabalar

İnanılmaz tedirginim ve çok telaşlıyım.

Şu an çalıştığım firmanın gerek ortamı gerek yönetimin çalışanlarına karşı tavrı beni çok rahatsız ettiği için yeni iş aramaya başladım. (8 aydır bu firmadayım.) Bugün büyük bir firmayla bir iş görüşmem vardı. Mülakatta yönetici, cvde şu an çalıştığım firmadaki mali işler direktörünün arkadaşıymış. Mülakkatta bunu demeden önce çalıştığım firmadan ve yaptığım işten memnun olduğumu maaş sebebiyle işten ayrılmak istediğimi belirtmiştim. Firmayla ilgili kötü herhangi bir şey demedim; ama içim rahat değil. İş görüşmesindeki yönetici, çalıştığım firmadaki arkadaşına söyleme ihtimali var mı?

(Mali işler direktörüne bağlı çalışıyorum.)

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İs aradığım dönemde eski direktörümün transfer olduğu firmaya basvurmuşum, görüşmede farkettim... Çalıştığım firmadakiler ile hala görüşmesine rağmen tek kelime etmedi. Olması gerekende budur, firma sizin bilgilerinizi gizli tutmak durumunda.

Gizli tutacağını söyledi ama elimde olmadan endişeleniyorum

Yapmaması gerekir ama yapabilir. Görüştüğünüz kişinin karakterine bağlı biraz da.

Bence soylemez ama ise de almaz diye dusunuyorum. Arkadasinin personelini elinden almis olmamak icin. Insallah istediginiz gibi olur.

Yani bana göre en fazla diyeceği “sizden biri ile geçen gün iş görüşmesi yaptım”. Direktörünüz de adınızı sorar, görüşme yaptığınız da %99 hatırlamaz. Kapanır, gider.

Sahsen patronuma zamaninda baska bir yerden is teklifi alip görüstügümü söyledim. Degerimi anlasin Duyulsa bile bu öyle büyük korkulacak bir problem degil.

söyleyip söylemeyeceğini biz bilemeyiz ama söylese bile neden endişe ediyosun her çalışan daha iyi şartlarda iş arar bu çok olağan bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…