- 10 Haziran 2017
- 733
- 1.135
- 31
-
- Konu Sahibi whitesneaker
Enerji tutmaması bile olabilir, yani mesela ekip çok dinamik canlı bir ekiptir ama sen ciddi sert ve izlenim bırakmışsındır ve ekiple uyumsuz olabileceğini düşünmüş olabilir. Yani bu tarz enerji farklılıkları bile olabilir. Başkasını beğenmişler işte bence çok takılmamak devam etmek lazım. Ne kadar dürüstler açıklamada o da bilinmez.Merhaba hanımlar,
Çok istediğim aylardır dönüş beklediğim şirket başka biri ile devam edeceğinin dönüşünü yaptı. Görüşmem aslında iyi geçmişti ve görüşen son aday bendim. Gmy bana görüştüğümüz kişiler arasından teknik bilgi olarak en iyi adayın ben olduğumu belirtmişti. Fakat farklı bir adayla devam edeceklerini belirttiler. Şirketin merkezi farklı bir şehir ben buradaki ofis için başvuru yapmıştım. Bana merkez için değerlendirelim demişler.
Ben de ailevi sebeplerden dolayı şehir değiştiremeyeceğimi belirterek olumsuz olma nedenini sorduğumda şu yanıtı aldım.
“Öncelikle karar verme aşamasında başarılarınız neticesinde son adaylar arasında çok zorlandığımızı belirtmek isterim. Bu sebeple ilgili pozisyonun mevcut ekip ile iletişim ve uyum konusunda zorlanmaması için başka bir adayla devam etme kararı aldık. Olumsuz bir geri dönüş olmayıp x şehrindeki pozisyonlar için özgeçmişiniz bilgi bankamıza eklenmiştir ” açıklamasını aldım.
Mevcut ekip ile İletişim ve uyum konusunda zorlanmaması için kısmına takıldım açıkçası. Anlam veremedim. Anlaşılması güç, iletişimi zor biri değilim. En azından öyle düşünüyorum. Kastedilen şey ne olabilir ? Ekip mi bana göre fazla kalifiye, ben mi ekibe göre fazla kalifiyeyim ? Ekip yoğunluklu olarak erkek diye düşünüyorum. Bu mu bir etken olabilir ? Tabiki benim bilemediğim gibi sizde bilemezsiniz ama bu mesajdan ne anlamalıyım sizce ?
Olumsuz işte boşver diyecekleri de anlıyorum ama sektör olarak, konum olarak çok istediğim bir yerdi. Sebebini iyi analiz etmem lazım bir sonraki adımım İçin.
Teşekkür ederim
Ben o sektörde çalışmak istiyorum o nedenle kendimi o anlamda tamamlamak İçin sormuştum neden olumsuz olduğunu. Nitelik olarak eksiksiniz dese de eyvallah demek ki şu alanda geliştirmem lazım kendimi derim. Ama bunu o kadar dolambaçlı bir şekilde belirtmiş ki çok daha anlamsız hale geldiEnerji tutmaması bile olabilir, yani mesela ekip çok dinamik canlı bir ekiptir ama sen ciddi sert ve izlenim bırakmışsındır ve ekiple uyumsuz olabileceğini düşünmüş olabilir. Yani bu tarz enerji farklılıkları bile olabilir. Başkasını beğenmişler işte bence çok takılmamak devam etmek lazım. Ne kadar dürüstler açıklamada o da bilinmez.
Bahane lazım işte.görücü usulü tanıştırmalarda da ilişkiye başlamak istemeyen kişi saçma bahaneler uydurur ya o hesap.hiç dikkate bile almamanız gerektiğini düşünüyorum.bu bahaneyi düşünürken çok zorlandıklarını düşünüyorum.gerçekten de son adaylar arasında çok zorlandıklarina inandım ben.torpilli bir kişi ya da birinin tanıdığı falan araya girmiş olabilir.üzülmeni doğal.resmen işe alınacağıniza kesin gözüyle bakmışsınız.öyle hissettirmişler.son dakika tanıdık hamlesi gelmiş olabilir.ben diğer arkadaşlar gibi sizlik bir durum görmüyorum.zaten çok iyi geçmese bu kadar umutlanmazdınız.Merhaba hanımlar,
Çok istediğim aylardır dönüş beklediğim şirket başka biri ile devam edeceğinin dönüşünü yaptı. Görüşmem aslında iyi geçmişti ve görüşen son aday bendim. Gmy bana görüştüğümüz kişiler arasından teknik bilgi olarak en iyi adayın ben olduğumu belirtmişti. Fakat farklı bir adayla devam edeceklerini belirttiler. Şirketin merkezi farklı bir şehir ben buradaki ofis için başvuru yapmıştım. Bana merkez için değerlendirelim demişler.
Ben de ailevi sebeplerden dolayı şehir değiştiremeyeceğimi belirterek olumsuz olma nedenini sorduğumda şu yanıtı aldım.
“Öncelikle karar verme aşamasında başarılarınız neticesinde son adaylar arasında çok zorlandığımızı belirtmek isterim. Bu sebeple ilgili pozisyonun mevcut ekip ile iletişim ve uyum konusunda zorlanmaması için başka bir adayla devam etme kararı aldık. Olumsuz bir geri dönüş olmayıp x şehrindeki pozisyonlar için özgeçmişiniz bilgi bankamıza eklenmiştir ” açıklamasını aldım.
Mevcut ekip ile İletişim ve uyum konusunda zorlanmaması için kısmına takıldım açıkçası. Anlam veremedim. Anlaşılması güç, iletişimi zor biri değilim. En azından öyle düşünüyorum. Kastedilen şey ne olabilir ? Ekip mi bana göre fazla kalifiye, ben mi ekibe göre fazla kalifiyeyim ? Ekip yoğunluklu olarak erkek diye düşünüyorum. Bu mu bir etken olabilir ? Tabiki benim bilemediğim gibi sizde bilemezsiniz ama bu mesajdan ne anlamalıyım sizce ?
Olumsuz işte boşver diyecekleri de anlıyorum ama sektör olarak, konum olarak çok istediğim bir yerdi. Sebebini iyi analiz etmem lazım bir sonraki adımım İçin.
Teşekkür ederim
Geride değil ileride kalmışsın demen gerekmiyor mu bu durumda?tamamen kalifiyelik durumuyla ilgili olabilir diye algıladım ben
çok kalifiye isen bu ekibe göre, ekip içerisindeki insanların kalifiyelik durumunun birbirine yakın olması gerektiğini düşünmüşlerdir
veya belki ekibe göre sen bi tık geride kalmış olabilirsin
ekibin niteliğini bilmiyoruz kiGeride değil ileride kalmışsın demen gerekmiyor mu bu durumda?
Şöyle de olabilir. Merkezde birinin şehir değişikliği talebi olmuştur, onu ofiste değerlendirmişlerdir merkezde açık olmuş olabilir. Benim aklıma bu da geldiİlgili pozisyon için içeriden birini yükseltmişler. Açıklamadan bu anlaşılıyor.
Bunu yazmak zor olmasa gerek.çok zor karardı falan yazmışlarŞöyle de olabilir. Merkezde birinin şehir değişikliği talebi olmuştur, onu ofiste değerlendirmişlerdir merkezde açık olmuş olabilir. Benim aklıma bu da geldi
Size doğruyu söyledikleri bile meçhul belki havuzda dursun lazım olur diye bozmamışlardırMerhaba hanımlar,
Teşekkür ederim