- 19 Mayıs 2019
- 64
- 19
Arkadaşlar saglikciyim. Laboratuvar teknikerliği için bir iki yerle görüştüm . Biri olumlu biri de olumluya yakındı ama belli değil tam olarak. Olumlu olan yer bana üç ay sigorta yapmayacağını iskurla bağlantılı gibi göstereceklerini söyledi. Ayrıca pandemi konusu da kafama takılıyor. Laboratuvar da suruntu alıp PCR cihazında bakicaz tabiki sadece bu değil kan alımı cihazlar vs başka normal lab da ne oluyorsa onlarla da belli rotasyonlarda ilgilenicem. İnsan kaynakları bazı kişiler pandemiden korkup gelmek istemiyorlar kaciyolar gibi saçma sapan kafamı karıştıracak tarzda konuştu. Tepkimi ölçmek için sorduğunu farkettim bozuntuya vermedim ama aslında bu da tabiki olan bir gerçek. Çevremde çoğu insan başka başka sektörler de calisiyolar ve bunlarda yarısi Corona oldular bir şekilde iyileşip işlerine devam ettiler süreç tabiki zorlu geçmiş. Benim alerjik rinitim var ve kronik astıma çevirecek boyutta ağır bir alerjim var sol burnum dada sinuslerimin biri neredeyse kapalı ameliyat olmayı düşünüyordum hatta ama pandemi başlamıştı o dönemde olmadım. İlaçlarla alerji şikayetlerimi yüzde 60-70 oranında maskeleyebiliyorum . Yinede kafamda bazı endişeler var ne dersiniz çalışmalimiym sigortasız olma durumu biraz tuhaf geldi ve ücret hakkında bilgilendirme de yapılmadi.