• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesi

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Kızlar turkcelle görüşmeye gidecektim yarın
Beni ümraniye lokasyonuna görüşmeye çağırdılar
Ama nette okuduğum yorumlar beni şoke etti
Açıkcası işe çok ihtiyacım olduğundan ggitmek istiyordum ama teknik bölüm için arayıp diğer bölümlere alalım diyip insanları kandırıyorlarmış
daha önce buraya görüşmeye giden yada gören duyan varmı çevresinde çalışan?

Şimdi ben bu pozisyon için gidip önüme farklı bişey koyarlarsa o kadar yolu boşuna gitmiş olucam
ve annemle papaz olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_44054314/tm.htm bu linke bakarsanız daha anlaşılır olabilirim
Yarın 11 de görüşme bana yardımcı olun kızlar

Canım meraba kuzenim turkcell globalde çalışıyor bahsettiğin yer yani yıllardır çalıştığı yer ayrıca. Böyle bşey duymadım ben işindende gayet memnun.

Kızlar turkcelle görüşmeye gidecektim yarın
Beni ümraniye lokasyonuna görüşmeye çağırdılar
Ama nette okuduğum yorumlar beni şoke etti
Açıkcası işe çok ihtiyacım olduğundan ggitmek istiyordum ama teknik bölüm için arayıp diğer bölümlere alalım diyip insanları kandırıyorlarmış
daha önce buraya görüşmeye giden yada gören duyan varmı çevresinde çalışan?

Şimdi ben bu pozisyon için gidip önüme farklı bişey koyarlarsa o kadar yolu boşuna gitmiş olucam
ve annemle papaz olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_44054314/tm.htm bu linke bakarsanız daha anlaşılır olabilirim
Yarın 11 de görüşme bana yardımcı olun kızlar

Turcell ana merkez fılansa tukcell ıyı para verıyo ve ıclerınde sıvrılır kendını gosterırsen yukselmen cok kolay eger tukcell merkezzse mıllet gırmek ıcın can atar. Bı semınerlerı olur antalyay 5 yıldızlı otele gıderler. Yedıklerınonlerınde yemedıklerı arkalarındadır
Fırmaysa ozellıkle sor. Gıt gorus
Zaten her sırket ıcın sıkayet var her sırket ıcın. Iyı var

Sonuc olarak ıyı bılınmez ama kotu olan hemen yayılır
Eger turkcell merkesse kacırma. Derım maası fılan ıyıdır cunku ankaradakıne ben ogrencıyken baswurdum o zamanlar benden ıngılızce harıc ıkıncınyabancı dıl ıstedıler. Ben gıremedım. Ingg ve rusca bılen bı arkadasım gırdı ılk 1500 aldı sımdı ıkı bıne yakın alıyordur bence

Nette yapılan yorumlara pek kanma.Bazılarrı art niyetli hele iyi bi işse karalıyorlar bilerek,kimse gitmesin onlara kalsın iş

Forum sitelerindeki yorumlara pek bakma derim. Haklılık payları vardır ama belki kişisel bir sorunları vardı işle ilgili, belki o görev için fazla zayıftı...

İyi düşün iyi olsun.
Hep negatif görüyorum seni.
Kötü düşünürsen işlerin rast gitmez.
Sabah gülümseyerek çık evden :)

devamını okudun mu bilmiyorum ama firma yetkilisi sırf bu durumu düzeltmek için foruma üye olup irtibat bilgisi bırakmış. ciddiyetsiz bi kurum olsa "salla gitsin" derlerdi. ortada besbelli bir hata olmuş, o da verdiğin linkteki kişiye denk gelmiş. zaten devamındakiler de olumlu konuşmuş. bence görüşmeye gitmelisin.

Annenizle neden papaz olacağınızı anlamadım?!
Anladığım kadarıyla geçmiş tecrübeniz pek yok.
Bir tane iş görüşmesine bile gitmek vizyonunuzu o kadar değiştirecektir ki, tahmin edemezsiniz.
Her görüşme bir tecrübedir. Gidin ki; neden bahsedildiğini anlayın.

Back