- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
benimde tarzıma bu yakın topukluda kararsız kaldım çokmu iddialı diye uzun boyluyumPantolon,ceket, topuklu üçlüsüne oy veriyorum
çok sevindim altına ne giymeliyim pantolonuntam adamına denk geldin.
İnsan Kaynakları Uzmanıyım, hem de büyük hastanelerden birinde..
-Kadınla görüşeceksen , mini etek giyme derim. Hafif diz üstü şık bir elbise olabilir ya da kumaş pantolon düz beyaz bir gömlek.
- Makyajını sakın abartma, sade olsun.
-Ve en önemlisi kendine güven ! Kelimelerini seç, kendini tane tane güzel ifade et..
Heyecanlanma , sakin görün , işi kap ve gel
5-6 cm topuklu giy bence çünkü babetler kıyafeti iyi göstermiyor.. Bol şanslarçok sevindim altına ne giymeliyim pantolonun
tam adamına denk geldin.
-Kadınla görüşeceksen , mini etek giyme derim. Hafif diz üstü şık bir elbise olabilir ya da kumaş pantolon düz beyaz bir gömlek.
-Ve en önemlisi kendine güven ! Kelimelerini seç, kendini tane tane güzel ifade et..
Bence klasik pantolon gömlek üste blazer ceket üstüne sımsıkı toplu saçlarherkese merhaba hanımlar..
iki gün sonra bir iş görüşmesi mi desem
söyle anlatayım staj mı oluyo Türkiye 'de tam olarak bilmiyorum.
Bir hastanede doktor yardımcılıgı olarak başvuruyorum.
Asıl sorun ben ne giyecegim karar veremedim .
Akıl verin lütfen hanımlar
Elbise ,pantalon,yada topuklu ,topuksuz nasıl giyinmem lazım..
öğrendiğim kadarıyla bu görüşeceğim hanfendi dış görünüşe çook dikkat ediyormuş .lütfen çok önemli yarın hazırlanmam lazım..
neden kadınlaysa mini etek giymesin iyi maksatla söylediniz belki ama gene olarak mini etek giyme yazabilirdiniz İK uzmanı olaraktam adamına denk geldin.
Bu site samimi bir alan diye yazdım.. Normalde tabiki kim olursa olsun mini etek ilk görüşmede hoş bir görüntü değil..neden kadınlaysa mini etek giymesin iyi maksatla söylediniz belki ama gene olarak mini etek giyme yazabilirdiniz İK uzmanı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?