iş görüşmesi hakkında yardım

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
..................................................................................

Son düzenleme:
tatlım ben unıversıte de okuyorum hıc ıs deneyımım ya da ıs görusmem olmadı sana ıstedıgın gıbı yardımcı olamam ama bakıyorum kımse bır sey yazmamıs ben de dusuncelerımı paylasarak belkı sneı rahatlatırım dıye dusundum ben seneye mezun olucam sımdı dusunuyorum ne gıyıcem nasıl davranıcam dıye nette bu konu hakkında cok ıyı makaleler var bence bıraz arastır ısıne yarayan bılgıler bulabılırsın heyecan konusunda tabıkı cok heyecanlı ya da cekıngen olmamakta fayda var ama heyecanını tamamen gızlemene calısmana da gerek yok bıraz heyecan senın o ısı ne kadar cok ıstedıgını ılgılı oldugunu gosterebılır

öncelikle burundan bol nefes alıp ağızdan vermelisizinizz. bu rahatlatır.
sonra da beni nasıl olsa almazlar diye düşünüp rahat olun. heyecana gerek yok
unutmayın kendinizzden ne kadar emin olusanız o kadar da seçilme şansınız artar.
tane tane ve yavaş konuşmaya çalışın.
konuşurken derin bir nefes aldıktan sonra konuşmya başlayın
konuşacağınızın cümleleri kafanızda toparlayın. yani, şunu sorarsa şöyle cevaplarım gibisinden..
soru sorduklarında ıııı eee gibi es vermeler yaşamazsınız

canım benim eşimde böyle görüşmelerde bulunuyor zaman zaman...ondan duyduğum;en çok kendinden emin,tutuğunu koparacak kişiler seçilir...

Olabildiğiniz kadar rahat olmaya çalışın, neticede sizin iş hayatına yeni atılan bir insan olduğunuzu zaten biliyorlar sizinle görüşecek olanlar. Hangi konularda daha bilgili iseniz o konulardan da bahsetmeye çalışın. Şu an satış temsilcisi arıyor olabilirler ama sizin yatkınlığınız başka bir alana ise ve bunu da onlara gösterebilirseniz, şu anda olmasa bile ileride o konuda birine ihtiyaç duyduklarında akıllarına siz gelebilirsiniz.

Başarılar, kolay gelsin.

sakin olun bu işin sizin için ilk ve son olduğunu düşünmeyin aman bu olmazsa başka bir iş olur keşke sizin yerinizde olabilsemde almasalar işe sizin yerinizde kritelerinizde olmak isteyen bir sürü insan var bunu unutmayın öncelikle

teşekkürler kızlar fikirler için bugün bu bahsettiğim yerle yarın mülakatım var ama adresi benim oturduğum yerin bi ucunda tarif etti ama hem çok uzak ve çok karışık bişey anlamadım ((( b.çekmecede oturuyorum görüşme yeri sarıyerde ve saat 12de nası yapıcam ben şimdi yetişebilirmiyim acaba :S kendi alanımda olduğu için çok istiyorum görev yeri bana yakın bide kafam karştı bide çünkü oturduğum yerde bi hipermarkete başvurmuştum kasiyerlik için bugün onun görüşmesine gittim geayet sakin oldum allah yardım etti heralde :) işe alındım :) şimdi kızlar ne yapsam yarınki görüşmeye gitmek istiyorum ama hiç bukadar uzağa gitmemiştim tek başıma buda sorun değilde yetişebilecekmiyim acaba

İşin hayırlı olsun, yarın da her şey yolunda gider inşallah.

IEET oraya nasıl giderim diye aratma yap, bazı alternatifler veriyor, süreler de var sanırım. Ama işyeri de orada olacaksa, gerçekten hergün gidip gelmek çok yorucu olabilir, tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…