Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben daha önce hiç bir işte çalışmadım ön lisans mezunuyum kendi bölümümle ilgili (ziraat) iş başvurusu yapmıştım arayıp görüşmeye çağırdılar bu ilk iş görüşmem olucak ben yapı olarak zaten heyecanlı ve çok çekingen bi insanım ve bu görüşmeden dolayıda çok heycanlıyım bu heycanlı oluşum kendime güvensizlikten kaynaklanıyor sanırım ama elimde değil kızlar bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım iş görüşmesinde nasıl davranmalıyım, nasıl konuşmalıyım? bu arada bahsettiğim şirket ziraat teknikeri arıyor fakat satış temsilcisi pozisyonunda çalıştırmak üzere yani ben çegingen ve heycanlı bi insan olduğum için işe kabul edilme şansım yok mudur? lütfen kızlar fikirlerinizi bekliyorum...
teşekkürler kızlar fikirler için bugün bu bahsettiğim yerle yarın mülakatım var ama adresi benim oturduğum yerin bi ucunda tarif etti ama hem çok uzak ve çok karışık bişey anlamadım ((( b.çekmecede oturuyorum görüşme yeri sarıyerde ve saat 12de nası yapıcam ben şimdi yetişebilirmiyim acaba :S kendi alanımda olduğu için çok istiyorum görev yeri bana yakın bide kafam karştı bide çünkü oturduğum yerde bi hipermarkete başvurmuştum kasiyerlik için bugün onun görüşmesine gittim geayet sakin oldum allah yardım etti heralde :) işe alındım :) şimdi kızlar ne yapsam yarınki görüşmeye gitmek istiyorum ama hiç bukadar uzağa gitmemiştim tek başıma buda sorun değilde yetişebilecekmiyim acaba