Çok uzun zamandır iş görüşmesine gitmediğinizi düşünüyorum.Artık eskisi gibi değil görüşmeler 10 yıl önce başkaydı şimdi başka. İnsanlar daha açık ve karşı taraftan da daha açık olmalarını bekliyorlar. Özel sorular kamudaki mülakatlarda dahi sorulur. Bence sorulmalıda, çünkü kadının çalışma sürecinden ayrılmasını sağlayan birden fazla unsur oluşuyor. Bu görüşmeden bağımsız olarak ben ne iş yapacağınızı anlayamadım. Siz sekreter mi olacaksınız çağrı merkezi personeli mi ikisi birden mi ? Kk da konularınıza baktığımda deneyimlisiniz ama aynı zamanda çok negatifsiniz. İş verene bunu yansıttığınızı düşünüyorum kimse agresif biriyle çalışmak istemez maymunluk yapmayacağız elbette ama duruşumuzu sakinliklede koruyabiliriz. Size sekreter olarak mı kalmak istiyorsunuz sorusu hakaret değil ? inanın değil bana bir amirim memur olarak mı kalacaksın dedi ? müdür olman gerekmez mi , git ders çalış dedi. Bu adam beni küçümsemiyor ki , kapasiten bu mu diyor ? Bir komi almak istesem işe bir gün şef olma hayali kuran bir komi almak isterim. İşveren açısından düşünün , hayalleri kısıtlı hırssız biri ne katabilir iş verene ? bahsettiğim alan kurumsal çalışma hayatı ahmet amcanın inşaat şirketinde zille çalışırken elbette bu detayları düşünemezdiniz. ben size fazlayım doluyum donanımlıyım bana yapılan işi iyi yaparım , hatta birbirimize güvendikçe daha fazla sorumluluk alıp daha iyisini yaparım bende bu kumaş var diyebilmelisiniz. he derseniz ki bu kadar uğraşacak mıyım , o halde milyonlarca işssizden biri olarak kalacaksınız.